Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molettként lehetek sugarbaby?
Figyelt kérdés
Értelmes vagyok,azt mondják a srácok,hogy szép is,viszont tanulok,és a szüleim nem tudnak támogatni,a vírus miatt pedig ugrott a munkám,és hiába jelntkezem bárhova,nincs tapasztalatom,ezért szóba se állnak velem.
Szívesen ismerkedném 19-25 éves fiúval.Többit privátba😅
Trollok kíméljenek😅
2020. nov. 16. 18:17
1/12 anonim válasza:
19-25 éves sugardaddy? 😂 Majd anya ad nekik pénzt?
2/12 anonim válasza:
Sugardaddyt ne a 19-25 évesek körében keress, nekik sincs stabilabb egzisztenciájuk, mint neked (nem véletlenül szerepel a kifejezésben a "daddy").
3/12 Noren1989 válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal.
A molett alkat meg jónéhàny embernek a kifejezett fétise!
Sok sikert, szűrésre azért menj el előtte (is).
4/12 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva igen lehetsz.
Nekem is volt már ilyen kapcsolatom annak ellenére, hogy nem vagyok modell alkat.
Viszont kétlem hogy sikerülne olyan elvárásokkal amikkel keresel.
5/12 anonim válasza:
Szabad felhasználású diákhitel? Többre mennél vele hidd el.
6/12 anonim válasza:
Én keresek egy lányt akit lehetne támogatni és még csak szexet sem akarok cserébe.
7/12 anonim válasza:
Kamu a kérdés, privátra nem válaszol
8/12 anonim válasza:
Mégis mennyire molett? kár hogy már idősebb vagyok mint 25, remélem normális partnert találsz
9/12 anonim válasza:
Emeled fel a hájas valagad, és végezz közmunkát!
10/12 anonim válasza:
Ez a kérdés engem is érdekelne, hogy így lehet e. Bár mondjuk engem nem a 20-on éves korosztály izgatna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!