Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a tapasztalata szingliként arról ha nem maszturbál jó ideig? Van pozitív élettani hatása?
Azt én is éreztem korábban két hét után hogy libido csökkenés illetve nyugalmi állapotban is picit kisebb volt az átlagosnal.
Csak azt mondják hogy erzekibbnek érezni az érintést majd szexnel. Így még ha mindennap van rángatta rutinból akkor majd nem úgy reagál.
Hülyeség a szex, és a matyi az teljesen más.
Ha kiverem, attól még a szexet ugyanúgy tudom élvezni.
Max annyi van, ha sokáig nincs semmi, aztán jön az alkalom egy reszelésre, hamarabb el mész.
Sokkal izgatottabb leszel mindenre, és bár nagyon fogod élvezni azt a másfél percet,kb ennyit érsz el vele.
Szerintem a szex, és a maszturbáció hiánya semmilyen jó hatással nincs az emberekre.
F
Aszongya' több dolog fog történni. Az egyik hogy megeteted párszor az éjszakai g.citündért. Feszült leszel, frusztrált miközben magad sem tudod az okát. S egy idő múlva elkezd csökkenni a libidó - de nem szűnik meg teljesen, csak lejebb "csavarodik".
Ja a szexnél nem attól érzed érzékibbnek az érintést hogy mikor verted ki utoljára, hanem hogy mennyire vagy rákattanva a partneredre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!