Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők/lányok akiknek kérès...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok akiknek kérès nèlkül küld a pasi GYIKen, intimfotót, mik a reakcióitok.? Volt akire valami ràmenős idióta akart nyomulni, vagy èpp pozitív tapasztalatok.?

Figyelt kérdés

Csupàn érdekel melyik korosztály, hogy reagál.

Ezáltal, korral, nemmel ha lehetséges.

2020. aug. 26. 10:00
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
94%

Volt. Általában megnézem, úgysem bírom ki. Aztán véleményt kér. Ez a vélemény legtöbbször az igazságot tükrözi, mégis semleges és tárgyilagos. Olyankor szokták kérdezni; ennyi???

Ennyi, barátom, hisz ennyire sötét ember pénisze, aki az sem tudom, hogy néz ki, milyen a szeme... Ennyit ér az a kép. Sajnálom.

2020. aug. 26. 10:13
 2/29 anonim ***** válasza:
96%

meg se nyitom a képet hanem törlöm és tiltom a felhasználót

24N

2020. aug. 26. 10:13
 3/29 anonim ***** válasza:
95%

Dettó. Ha ebben a kategóriában teszek fel kérdést vagy válaszolok szinte biztos hogy legalább 1 dickpic jönni fog.

Általában megnézem, de vissza kevésnek írok.

Azt se értem amikor valaki a 10 centis pöckét küldi el az mit vár hogy majd a nyakába ugrok?

Volt akinek szarkasztimusan válaszoltam de észre se vette, fullba nyomta a kretént.

2020. aug. 26. 10:17
 4/29 A kérdező kommentje:
Köszi!mentek a zöldek
2020. aug. 26. 10:31
 5/29 A kérdező kommentje:
Bocsi, ha bárki ír nektek a kérdésemre adott kommentek miatt, arra sajnos nem tudok garanciát vàllalni.
2020. aug. 26. 10:32
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha kéretlenül kapok azt általában egyből törlöm. Ha előtte megkérdez hogy mondok-e véleményt róla akkor szoktam.
2020. aug. 26. 12:27
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem meg szokták kérdezni, hogy kérek-e. :D
2020. aug. 26. 12:34
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Én itt beszélgettem erről egy lánnyal.

Ő azt állította hogy a "de KIS aranyos" szöveggel gyorsan eltüntetett pár ilyet. :D

2020. aug. 26. 12:49
 9/29 anonim ***** válasza:
58%
Nekem sose jött, de ha jönne feljelentést tennék a rendőrségen. :)
2020. aug. 26. 12:50
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem GyK-s sajátosság, minden netes felületen ez megy, a reakció ugyanaz: tiltás/törlés. Társkeresőn is a sok dicpick küldözgető, sablonlevéllel, két mondatos beszólásokkal bombázó csak elveszi az időt az érdekesebbektől.
2020. aug. 26. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!