Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok akiknek kérès nèlkül küld a pasi GYIKen, intimfotót, mik a reakcióitok.? Volt akire valami ràmenős idióta akart nyomulni, vagy èpp pozitív tapasztalatok.?
Csupàn érdekel melyik korosztály, hogy reagál.
Ezáltal, korral, nemmel ha lehetséges.
Volt. Általában megnézem, úgysem bírom ki. Aztán véleményt kér. Ez a vélemény legtöbbször az igazságot tükrözi, mégis semleges és tárgyilagos. Olyankor szokták kérdezni; ennyi???
Ennyi, barátom, hisz ennyire sötét ember pénisze, aki az sem tudom, hogy néz ki, milyen a szeme... Ennyit ér az a kép. Sajnálom.
meg se nyitom a képet hanem törlöm és tiltom a felhasználót
24N
Dettó. Ha ebben a kategóriában teszek fel kérdést vagy válaszolok szinte biztos hogy legalább 1 dickpic jönni fog.
Általában megnézem, de vissza kevésnek írok.
Azt se értem amikor valaki a 10 centis pöckét küldi el az mit vár hogy majd a nyakába ugrok?
Volt akinek szarkasztimusan válaszoltam de észre se vette, fullba nyomta a kretént.
Én itt beszélgettem erről egy lánnyal.
Ő azt állította hogy a "de KIS aranyos" szöveggel gyorsan eltüntetett pár ilyet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!