Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire irrális, ha egyszerűe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire irrális, ha egyszerűen nem bírjuk ki a munkát szex nélkül mégsem akar velem lenni?

Figyelt kérdés

Van egy lány a munkahelyen akivel közel kerültünk egymáshoz és most Covid alatt ahogy nem lehet ebéd időben étterembe enni így nála, vagy az autóban eszünk és munkaidő alatt is szexelünk. Konkrétan amióta nem lehet éttermezni mindennap szexelünk az ebédszünetben. Viszont azt tartja, hogy továbbra sem akar semmi komolyat.. bárki érti ez? Egy ideje van köztünk intim viszony, de ez kimerült heti 1-2 alkalomban, most meg ezen a héten tényleg mindennap. Annyira tombol bennem is a vágy, hogy állandóan a puncijában akarok lenni. Szerintem ő is hasonlóan fel van dobódva de mégsem akar kapcsolatot velem.

hogy lehetne ebből igazi kapcsolat?

2020. nov. 13. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Lehet, hogy van barátja, és nem akar kilépni a kapcsolatból, mert ez neki így kényelmes.
2020. nov. 13. 18:31
 2/8 anonim ***** válasza:
66%

Miért kellene mindenképp kapcsolatot akarnia attól, hpgy szexeltek? Lehet jó a farkad, de emberileg nem érdekled vagy nem illetek össze. Nincs ebben semmi

N

2020. nov. 13. 18:46
 3/8 A kérdező kommentje:
De én szeretem, nem csak szexelni akarok vele.
2020. nov. 13. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
Csak farok kell neki, ezen mit nem lehet erteni? En is hivtam be pasit munkahelyre hogy dugjon meg, megse akartam mast
2020. nov. 13. 19:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar tőled semmi komolyat, csak szexelni. Ennyi az egész
2020. nov. 13. 19:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak szexelni szeret veled, ha tovább erőlteted a kapcsolat dolgot, dugás sem lesz
2020. nov. 13. 20:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Idővel talán.
2020. nov. 14. 03:44
 8/8 menta34 ***** válasza:

Na, lehet sírni, hogy kihasználnak. Milyen szar neked :))

Ami a kapcsolatot illeti, türelem és ne erőltesd.

2020. nov. 14. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!