Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek! El tudnátok képzelni kapcsolatot egy olyan férfival, aki nem híve a rongyrázásnak, szeret egyszerűen, nyugisan, csendesen élni?
Mi szerintem nem élünk tipic-rongyrázós életet.
Fb-ra sosem posztolunk semmi olyat, mert az alacsonyabb módú kollégák ne h ezért beszéljenek ki, ne h betörjenek, vagy bármi egyéb, de a fő ok, hogy mi magunknak éljük az életete, és nem a világnak.
Évi 2x megyünk külföldre, saját nyaralónk és több autónk is van, még is egy régi, de tökéletes rozsdamentes modógépünk van, amit imádunk, és csak mert már olyan mosógép van, ami még mesét is tud olvasni, nem fogjuk hopp megvenni.
A pénz jó dolog, de cska akkor ha van kivel elkölteni, és kiélvezni, és cska mert a TV-ben a reklám behangoz valami új cicomát, nem kell rá ugrani. Bár úgy gondolom, mindneki úgy éli az életét, ahogy neki jól esik. Én tökéletesen elégedett vagyok a Zara meg a H&M, Reserved szintű olcsó-nem kínai ruhákkal, nem kell nekem a 200ezres farmernadrág...
Az otthonülő annyira nem jön be, de ha járunk kirándulni, túrázni a barátokkal, akkor oké. Ha a fogyasztói társadalom elutasítása azt jelenti, hogy elvan a kényelmes, alig fizető munkájával, mert úgyse szeret költeni, akkor az szintén nem jön be.
Mi a férjemmel jól keresünk, szeretjük a munkánkat, de nem a munkának élünk, és a bevételeinkhez képest szerényen élünk. Nem a divat szerint vásárolunk, hanem a minőség alapján, próbálunk minél természetesebb alapanyagokból itthon főzni, nem szórjuk a pénzt felesleges dolgokra. Mindketten szeretünk itthon is lenni, rengeteget olvasunk, nincs TV-nk, de szeretünk eljárni túrázni, piknikezni, utazni, biciklizni, korcsolyázni,geochaching-elni,kertészkedni, stb. Nagyon sok mindent használtan veszünk, pedig telne újra is.
És akinél mondjuk nincs naphoz vagy eseményhez kötve a figyelmesség, az gáz?
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!