Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csúnya dolgokat mondjak szex közben, mikor a pasim kéri? nekem semi se jut eszembe, pedig ki akarom próbálni?
Figyelt kérdés
2020. nov. 13. 12:45
1/11 anonim válasza:
Kuki :P
Ha nálad nem ösztönös, ne erőltesd sztem.
2/11 anonim válasza:
Ööööö... összetörtem az autódat, az exem sokkal jobban dugott - na ez elég csúnya lenne :D
Amúgy nem előre betanult szöveg kell, hanem egyszerűen elengedni magad és amit gondolsz, érzel azt kimondani. S nyugodtan repkedhetnek közben a p, b, f, g betűs szavak.
3/11 anonim válasza:
Ez nekem is nagyon nehezen menne, gondolom a pasid olyat szeretne, hogy “ez az... b a szd szét a p inámat...” – de ez az alpári stílus nekem se szokott menni. :/
4/11 anonim válasza:
Elég ha mondod neki közben hogy mennyire jól csinálja és neked mennyire jó ez. Csak éppen csúnya szavakkal. Ha ő ezt akarja. De csúnyának számíthat az is hogy "ezaz dgj meg" vagy hogy ha picit érezteted vele hogy ő az úr. Pl. Bssz meg mint egy rbancot. Ha neked ez még elfogadható és neki tetszik.
5/11 anonim válasza:
Én barátnőm olyanokat szokott, hogy "most iszonyatosan le kell rendezned", "gyorsan dugj meg mert kívánlak", stb. Nem annyira trágár de beindítja az embert.
6/11 anonim válasza:
"Élvezd tele a puncimat!"
"Húzz rá jó keményen!"
"Ba$szál szét!"
Stb.
7/11 anonim válasza:
Ha ide írnám akkor kitiltanának!
De legyél közönséges, szókimondó! F.
8/11 anonymousreview60 válasza:
"Imádom/hagy szopjam fel a f@szodat"cc
"Élvezd tele a puncimat!" Ez túl finom, helyette "Spricceld csurig a p|csámat!"
"Látom kanos vagy megint, te állat!"
9/11 anonim válasza:
8:
Ezektől én lelankadnék annyira erőltetett és lenéző..
10/11 anonymousreview60 válasza:
x9: Kinek a pap, kinek a pap unokaöccse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!