Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elkezdett tetszeni a szőrös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdett tetszeni a szőrös punci. Meg a többi. Öregszem?

Figyelt kérdés

szóval 35 évesen egyre inkább izgatnak a szőrös lányok. Punci,popsi,hónalj.

Ez mitől lehet, eddig minden barátnőm csupasz volt, aki nem azt igen hamar rábeszéltem a borotvára. A mostani bnő is csupasz, szerencsére megértő ha ilyen hülye kívánságaim vannak,hogy legyen szörös mert olyan még nem volt (de volt). De neki is kezd feltünni a dolog, és ugyan megértő de nem rajong az ötletért.

2020. nov. 9. 20:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Változik az ízlésed, kedves kérdező. Ez természetes. Egyébként meg ha így tetszik, váljék egészségedre,egészségetekre! Ki tudja, lehet hogy nekem is 20 év múlva máshogy fog tetszeni a punci, mint most.
2020. nov. 11. 10:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Az új kis barátnőm növeszti a kedvemért. Bikinivonalat sem szedi. :)
2020. nov. 12. 18:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Én 34 vagyok, 10 éves koromban kezdett nőni. Sose voltam csupasz, de már közel voltam hozzá. Nem tudom, hogy csináljátok, nekem macerás borotválni, fenekemet is kéne. Pengessel nem is próbáltam, csak a bikinivonalat mertem. Amióta villanyborotvam van, azóta bátran borotvalom, de nekem a kisajkakon muszáj is hagynom, mert befelé is nő a csikló felé, ha leszednem és kinone, rettentő kellemetlen lenne, ahogy szúr. Azt vallom, kell oda szőr, főleg a huvelybemenet köré, mert az véd valamit a kívülről fertozesektol. Ha leborotvaltam, hamarabb nedvesedtem, és hamarabb kaptam el gombát.
2020. nov. 15. 18:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
De jó nektek... Pasim szereti a csupaszt de olyan sok munka van vele. Meg ha elkezd nőni szúr és kipattog. Jobban kedvelném a fazont de ő meg nyalni szereti ezért csupaszt akar
2020. nov. 15. 21:45
 15/17 Kevin_Wendell_Crumb ***** válasza:
100%

Figyi! Sztem semmi köze az öregedéshez. Inkább fogalmazzunk úgy, hogy ínyenc lettél, és elkezdett vonzani a hétköznapi test is, nem csak a kirakatba készített!

Pl, számomra változó, mikor hogy kívánom meg a puncit, de rengeteg alkalom van, amikor a borostás, szinte már szőrös punci izgat fel, és mert olyan természetes...

Szóval nyugi, semmi gond! Csináld csak, hajrá! :)

2020. nov. 16. 06:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem senki sem egyforma. Nem hinném hogy ezért öregedne valaki. Nekem volt már odalenn szőrös és csupasz is és hölgy esetében is mindkettővel találkoztam már. Ami a tapasztalat hogy a csupasz vagy legalább a teljesen vissza nyírt pénisz sokkal tetszetősebb és jobban szeretnek vele játszani a hölgyek(nem nem a tinik és fiatalok). Nem mellesleg látványra is jobb. A felső test érdekes módon ha nem csupasz nem zavarta őket. Nos a hónalj azért már más ,ott szintén a csupasz a nyerő. Azért valljuk be hiába a zuhany a stift a szőrös hónaljnak van egy jellegzetes illata. Van akinél ez erősebb és van akinél gyengébb és nem feltétlenül csábító. Nos férfi szemmel ugyanez a helyzet. Sokkal jobb egy vissza nyírt vagy csupasz puncit nyelvvel körbe kényeztetni mint egy szőröset. Ahogy szokták mondani nyalás vagy cumizás közben nem kellemes a szőrt szedegetni a szádból és nagyon zavaró valljuk be. Persze biológia órán és az orvosi lapokban ,műsorokban elmondják hogy a szőr védelmi funkciót lát el és higiénikusabb mint csupasznak lenni ezt tudjuk.De nyilván nem erre van a kérdés kihegyezve. Eddig akikkel szóba került vagy együttlét volt azt mondom 95% csupaszt részesített előnyben és azt kedvelte, a maradék 5% maradt a természetes szőrzetnél. De amúgy ez is kicsit visszás dolog. Mert ugye akkor aki ezt a nézetet vallja az gondolom nem engedi hogy a nő a lábát is borotválja ugye? Vagy akkor ki hogy mennyire álszent vagy nem is tudom...
2020. nov. 16. 10:13
 17/17 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok, nekem is úgy szereti a pasim, ha fazonra hagyom, de néha leszedem teljesen, mert nekem ugy kényelmesebb ha teljesen csupasz.
2020. nov. 17. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!