Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdett tetszeni a szőrös punci. Meg a többi.
Öregszem?
Figyelt kérdés
szóval 35 évesen egyre inkább izgatnak a szőrös lányok. Punci,popsi,hónalj.
Ez mitől lehet, eddig minden barátnőm csupasz volt, aki nem azt igen hamar rábeszéltem a borotvára. A mostani bnő is csupasz, szerencsére megértő ha ilyen hülye kívánságaim vannak,hogy legyen szörös mert olyan még nem volt (de volt). De neki is kezd feltünni a dolog, és ugyan megértő de nem rajong az ötletért.
Változik az ízlésed, kedves kérdező. Ez természetes. Egyébként meg ha így tetszik, váljék egészségedre,egészségetekre! Ki tudja, lehet hogy nekem is 20 év múlva máshogy fog tetszeni a punci, mint most.
2020. nov. 11. 10:27
12/17 anonim válasza:
Én is így vagyok. Az új kis barátnőm növeszti a kedvemért. Bikinivonalat sem szedi. :)
2020. nov. 12. 18:01
13/17 anonim válasza:
Én 34 vagyok, 10 éves koromban kezdett nőni. Sose voltam csupasz, de már közel voltam hozzá. Nem tudom, hogy csináljátok, nekem macerás borotválni, fenekemet is kéne. Pengessel nem is próbáltam, csak a bikinivonalat mertem. Amióta villanyborotvam van, azóta bátran borotvalom, de nekem a kisajkakon muszáj is hagynom, mert befelé is nő a csikló felé, ha leszednem és kinone, rettentő kellemetlen lenne, ahogy szúr. Azt vallom, kell oda szőr, főleg a huvelybemenet köré, mert az véd valamit a kívülről fertozesektol. Ha leborotvaltam, hamarabb nedvesedtem, és hamarabb kaptam el gombát.
2020. nov. 15. 18:45
14/17 anonim válasza:
De jó nektek... Pasim szereti a csupaszt de olyan sok munka van vele. Meg ha elkezd nőni szúr és kipattog. Jobban kedvelném a fazont de ő meg nyalni szereti ezért csupaszt akar
2020. nov. 15. 21:45
15/17 Kevin_Wendell_Crumb válasza:
Figyi! Sztem semmi köze az öregedéshez. Inkább fogalmazzunk úgy, hogy ínyenc lettél, és elkezdett vonzani a hétköznapi test is, nem csak a kirakatba készített!
Pl, számomra változó, mikor hogy kívánom meg a puncit, de rengeteg alkalom van, amikor a borostás, szinte már szőrös punci izgat fel, és mert olyan természetes...
Szóval nyugi, semmi gond! Csináld csak, hajrá! :)
2020. nov. 16. 06:57
16/17 anonim válasza:
Szerintem senki sem egyforma. Nem hinném hogy ezért öregedne valaki. Nekem volt már odalenn szőrös és csupasz is és hölgy esetében is mindkettővel találkoztam már. Ami a tapasztalat hogy a csupasz vagy legalább a teljesen vissza nyírt pénisz sokkal tetszetősebb és jobban szeretnek vele játszani a hölgyek(nem nem a tinik és fiatalok). Nem mellesleg látványra is jobb. A felső test érdekes módon ha nem csupasz nem zavarta őket. Nos a hónalj azért már más ,ott szintén a csupasz a nyerő. Azért valljuk be hiába a zuhany a stift a szőrös hónaljnak van egy jellegzetes illata. Van akinél ez erősebb és van akinél gyengébb és nem feltétlenül csábító. Nos férfi szemmel ugyanez a helyzet. Sokkal jobb egy vissza nyírt vagy csupasz puncit nyelvvel körbe kényeztetni mint egy szőröset. Ahogy szokták mondani nyalás vagy cumizás közben nem kellemes a szőrt szedegetni a szádból és nagyon zavaró valljuk be. Persze biológia órán és az orvosi lapokban ,műsorokban elmondják hogy a szőr védelmi funkciót lát el és higiénikusabb mint csupasznak lenni ezt tudjuk.De nyilván nem erre van a kérdés kihegyezve. Eddig akikkel szóba került vagy együttlét volt azt mondom 95% csupaszt részesített előnyben és azt kedvelte, a maradék 5% maradt a természetes szőrzetnél. De amúgy ez is kicsit visszás dolog. Mert ugye akkor aki ezt a nézetet vallja az gondolom nem engedi hogy a nő a lábát is borotválja ugye? Vagy akkor ki hogy mennyire álszent vagy nem is tudom...
2020. nov. 16. 10:13
17/17 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok, nekem is úgy szereti a pasim, ha fazonra hagyom, de néha leszedem teljesen, mert nekem ugy kényelmesebb ha teljesen csupasz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!