Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elkezdett tetszeni a szőrös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdett tetszeni a szőrös punci. Meg a többi. Öregszem?

Figyelt kérdés

szóval 35 évesen egyre inkább izgatnak a szőrös lányok. Punci,popsi,hónalj.

Ez mitől lehet, eddig minden barátnőm csupasz volt, aki nem azt igen hamar rábeszéltem a borotvára. A mostani bnő is csupasz, szerencsére megértő ha ilyen hülye kívánságaim vannak,hogy legyen szörös mert olyan még nem volt (de volt). De neki is kezd feltünni a dolog, és ugyan megértő de nem rajong az ötletért.

2020. nov. 9. 20:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%

Erre csak azt tudom mondani, hogy én még csak 19 vagyok, de engem nem tudnál rábeszélni a borotválásra...

Meg hogy a te logikáddal én már úgy 10 évesen kezdtem öregedni. (Kb azóta nő a punciszőröm, de full csupasz csak egyszer voltam az elmúlt 9 évben) :D

2020. nov. 9. 20:31
 2/17 A kérdező kommentje:
Aha. Jelenlegi bnő kb azóta borotválja amióta nő. Ő az elmúlt 20évben csak1x "volt" szőrös az most is tart. Nem vagytok egyformàk.
2020. nov. 9. 20:36
 3/17 anonim ***** válasza:
89%

Csak kezd megjönni az eszed.

Az 1-nek minden elismerésem.

2020. nov. 9. 20:43
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Én is a szőrös puncit szeretem, az a természetes :) F/28
2020. nov. 9. 21:13
 5/17 A kérdező kommentje:
de eddig a csupaszt szerettem,nem érdekel mi a természetes.
2020. nov. 9. 21:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy. Én feleannyi idős voltam, mint te, már akkor izgatott. Pedig nyakra-főre borotválta mindenki.
2020. nov. 9. 22:01
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Jó csicska nőkkel lehettél eddig, hogy úgy táncoltak, ahogy fütyülsz. Gondolom utána észrevették, hogy egy férficsecsemő vagy aztán dobbantottak.
2020. nov. 9. 23:01
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez volt hogy sokaig zavart ha valaki meghagyta. De egyszer csak atkattant valami es mar iszonyat izgat ha szoros :D en 22 voltam akkor ugyh ez nem korfuggo :D
2020. nov. 10. 00:00
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Az első bnőm nagyon szőrös volt, 17 voltam, azóta is tetszik a szőrös, de az után alévő bnőim mind fazonosak/csupaszak voltak.

28F

2020. nov. 10. 07:56
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem szerettem, ha teljesen csupasz, az szerintem totál gyerekes. Irtó hülye divat. Valami kell, hogy legyen ott, és most nem arra kell gondolni, hogy tetőtől talpig szőrös, de valami legyen.
2020. nov. 11. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!