Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdett tetszeni a szőrös punci. Meg a többi. Öregszem?
szóval 35 évesen egyre inkább izgatnak a szőrös lányok. Punci,popsi,hónalj.
Ez mitől lehet, eddig minden barátnőm csupasz volt, aki nem azt igen hamar rábeszéltem a borotvára. A mostani bnő is csupasz, szerencsére megértő ha ilyen hülye kívánságaim vannak,hogy legyen szörös mert olyan még nem volt (de volt). De neki is kezd feltünni a dolog, és ugyan megértő de nem rajong az ötletért.
Erre csak azt tudom mondani, hogy én még csak 19 vagyok, de engem nem tudnál rábeszélni a borotválásra...
Meg hogy a te logikáddal én már úgy 10 évesen kezdtem öregedni. (Kb azóta nő a punciszőröm, de full csupasz csak egyszer voltam az elmúlt 9 évben) :D
Csak kezd megjönni az eszed.
Az 1-nek minden elismerésem.
Az első bnőm nagyon szőrös volt, 17 voltam, azóta is tetszik a szőrös, de az után alévő bnőim mind fazonosak/csupaszak voltak.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!