Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket akkor "érdekli" a férfi teste vagy nem?
Figyelt kérdés
Mennyit számít? Nagyon nehéz hova tennem. Egyik helyen azt olvasni, nem érdekli őket, másik helyen azt, hogy nagyon is, hú, kockás has, széles váll stb... Szeretik látni a sportos férfiak testét, de közben meg jaj, ne mutogassa magát? Magamutogatás vagy szép látvány?2020. nov. 9. 17:04
11/21 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs benne semmi, van, aki tényleg mutogatja magát, sokszor. Én meg egyszer, de nem az én stílusom, ez kicsit kellemetlen volt ezért. De nem láttam bele akkor ezt. A visszafogott imidzs mellé ez furán hatott.
2020. nov. 9. 17:33
12/21 anonim válasza:
100 kiló alatt nem férfi a férfi.
13/21 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy van ismerősöm, akinek tetszem és félek, csalódott hogy ilyen képet raktam ki, mert csak egy sportos testet akartam mutatni. A meleg ismerősöknek legalább bejött. A pocakos strandolókat jobban szeretik, mert ott fel sem merül a magamutogatás :D
2020. nov. 9. 17:36
14/21 anonim válasza:
Én a kicsit mackós pasikat csípem. Nem kedvelem a szálkás, vagy túl izmos alkatot. De főként nem a test érdekel, hanem a személy
15/21 anonim válasza:
12-es:
Ez utalás Zsidó Ferenc novellájára? :) ahol a papucs gilisztatestű férfiból is férfi lett a végén? De a kövér 100 kiló feletti felettes is férfiként volt ünnepelve?
16/21 anonim válasza:
Hát... Az a lényeg hogy ha be jössz neki akkor talál indítékot mert macis vagy, vagy mert sportos vagy , vagy mert szálkás vagy... Ha nem jössz be akkor meg tök mindegy.
De nagy átlagban a sportosabb, izmosabb, magasabb, nagyobb termetű pasikat szeretik.
17/21 anonim válasza:
Zsidó Ferenc? :D :D
Nem, ez az igazság. Hiába pontozzátok le.
18/21 A kérdező kommentje:
James Bond azért talán eléggé férfi volt,konkrétan meg is írták hogy valami 182/75, ilyesmi alkat. Ez szubjektív. Amúgy tök érdekes, nyáron elég "merész" ruhákat is hordok (igen, viselkedésre visszafogott vagyok, de simán felveszek extravagáns, izgalmas, szűkebb cuccokat), így ha nem is közvetlenül és gyakran ferfiak is adnak bókot. De a nők meg inkább a hidegebb időszakban "közelednek" kicsit, ha szabad így mondani. Tök érdekes.
2020. nov. 9. 19:04
19/21 anonim válasza:
Ennek az az oka, hogy nyáron b..zisan öltözködsz, télen meg kicsit normálisabbnak nézel ki. Tadaaamm
20/21 A kérdező kommentje:
Amúgy ebben van valami! :D
De hát Dennis Rodmannek bejött... Persze nekem nincs annyi pénzem de azért bírom a kicsit "őrült" cuccokat, az unalmasat kevésbé
2020. nov. 9. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!