Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőket akkor "érdekli" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket akkor "érdekli" a férfi teste vagy nem?

Figyelt kérdés
Mennyit számít? Nagyon nehéz hova tennem. Egyik helyen azt olvasni, nem érdekli őket, másik helyen azt, hogy nagyon is, hú, kockás has, széles váll stb... Szeretik látni a sportos férfiak testét, de közben meg jaj, ne mutogassa magát? Magamutogatás vagy szép látvány?

2020. nov. 9. 17:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy köztük sincs egyet értés, úgy köztük se.

Van pl aki odavan a nagy mellekért, másnak a kicsi a befutó. Van aki a "nőies" vastagságú nőket szereti, én pl azt mondom a vékony szebb.

Így egy csoport nem nyilatkozhat minden nő nevében.

2020. nov. 9. 17:09
 2/21 anonim ***** válasza:
85%

Mindenki más. Van, akinek sokat számít, esetleg az alapján ismerkedik, van akinek másodlagos.

Személy szerint én az átlagosabb testű pasikat preferálom, nem tetszik a kockás has. A magamutogatós pucérkodós típust meg aztán mindig kerültem, elég visszataszító. Anno tiniként még tetszettek a kigyúrtabb pasik, most inkább az erős testalkat, egy kis pocak is tetszik. De minden nő más:)

23N

2020. nov. 9. 17:10
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Remélem ezt a kérdést nem egy igénytelen 120 kilós pattanános bőrű kocka írta ki. Mert akkor igen, számít a külső.

Egyébként mindenki mást preferál, te se fogsz pl. mellmániásként összejönni olyannal, akinek AA kosara van.

2020. nov. 9. 17:11
 4/21 A kérdező kommentje:
Igazad lehet. Nem lehet tudni, gusztusos-e például félmeztelen képet kirakni valahová. Én nem bánom, de megosztó kérdés :D
2020. nov. 9. 17:12
 5/21 A kérdező kommentje:
Közönséges-e a férfi (vagy a nő), ha random feltesz magáról egy félmeztelen képet (uszoda, strand)? Ha megmutatná magát, teheti-e, baj-e? Én az ilyenen nem akadok fenn (sőt, jó lenne látni mindenkit, mint a régi görögöknél), de nem tudni, mi számít illendőnek és mi a "pf..., mutogatja magát" kategória.
2020. nov. 9. 17:16
 6/21 anonim ***** válasza:
83%

A külső IS számít, de a nőknél sokkal fontosabb a "belső" a kisugárzás, a stílus, a személyiség. Van olyan ismerősöm aki háááát finoman szólva sem egy adonisz, de olyan aurája van és olyan dumája hogy 5 perc alatt kidumál majd' minden nőt a bugyijából. S van olyan sportos, jóképű ismerősöm aki fogalmazzunk úgy nem igazán sikeres a nőknél, mert semmi kisugárzása nincs.

Félmeztelen kép... az sem mindegy milyen póz és mit ír hozzá közben magáról az illető. Ha csak üres pózerkedés, páváskodás és az tűnik ki a nőknek hogy öntelt, magamutogató figura akkor nem szimpi. Szofisztikáltan is elő lehet vezetni, igaz nagyon sok nőnek "sok" ha valaki félmeztelen strandos képpel nyomul, egy kultúráltan felöltözött helyett. Hidd el a nőknek ugyanolyan röntgenszeme van mint a férfiaknak, egy felöltözött képből is megmondják nagyjából milyen a pasi testalkata.

2020. nov. 9. 17:18
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint mindenki úgy pakolja ki magát, ahogy az neki tetszik. Nem más igényeinek kell megfelelnie senkinek. Ha látok valakiről egy bikinis képet nekem nem az jut eszembe, hogy "pff de közönséges, undorító, ahogy itt mutogatja magát". Inkább az, hogy elfogadja magát és van elég önbizalma ahhoz, hogy egy ilyen képet feltegyen magáról. Persze az azért nem mindegy, hogy milyen stílusban teszi.

Meg hát azért ha valaki megdolgozik a testéért, miért ne mutassa meg büszkén? Engem pl az ilyen posztok motiválnak.

2020. nov. 9. 17:24
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszi! Jó válaszok! Raktam ki múltkor strandos képet, de már megbántam, mert talán közönségesnek hat, de nem annak szántam, csak gondoltam megosztom. Csak a meleg ismerőseimnél aratott sikert, mivel pedig visszafogottnak ismernek a nő ismerősök, szerintem nekik csalódást okoztam, hogy na, már ez is kirakja magát... vagy nem tudom. Amúgy nagyon sokan mondták már, hogy jó felépítésem van, ezért bátorkodtam ilyet is, de nem reagáltak. Ami nem baj, csak remélem nem gondolnak magamutogatónak :D
2020. nov. 9. 17:25
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyunk egyformák. Vannak csajok akiknél ott kezdődik egy férfi h izmos, és kockás has, viszont vannak olyanok is akik a macisabb férfiakat tartják igazi férfinak.

Külön ízlése van mindenkinek.

Nekem nem fontos a kovkás has sőt... De azért ne hanyagolja el magát. Tudjon megjelenni egy eseményen, és persze legyen nálam magasabb, meg idősebb is. ☺️

2020. nov. 9. 17:25
 10/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell sehova ilyen képet kitenni, az közönséges. Szeretem látni, de mindig csak a helyzet illő mennyiségben. Strandon nyilván többet látok, de pólóban is megnézek egy jó testű pasit, úgy is tetszik.
2020. nov. 9. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!