Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet a metszéspont a két nem között?
Sokan tagadják azt a tézist, hogy alapvetően a legálomkülsejűbb férfiideálnak is többet kell küzdenie azért, hogy egyetlen nő is lefeküdjön vele, mint a legcsúnyább nőnek, akit el tudtok képzelni. Elhízott, ápolatlan, szőrös, bajszos, alpári stílusú, stb.
A celebeknél más, de csak azért, mert híresek. Átlagos emberekről beszélünk mindkét nemből.
Egyre sötétebb jövőképet látok. Azt látom magam előtt, hogy nem kell 1-2 évtized és Lang Györgyi külsejű idősödő nők fogják korbáccsal ütni-vágni a Zac Efron, Brad Pitt, Tom Hardy, Hugh Jackman és Jason Momoa külsejű férfiakat, akiknek annyit engednek majd meg, hogy a puncijukat megnyalhatják néha a havi fizetésükért cserébe. A nap többi részében korbáccsal ütik-vágják őket.
Oooo....humanizmus....nagyon bírnám ha ennyire egyszerűen működne a világ hogy az idealisztikus eszmék elűzik az emberi természet minden sötétségét.
Ajánlom hogy nézz utána kicsit az emberi evolúció és fajfenntartás biológiai és pszichológiai hátterének...azon belül is az érzelmek ok okozati és funkcionális természetének.
Csak vigyázz nehogy az incelek között találd magad.
"kíméletlenül nyers logikát próbálsz alkalmazni olyan területen, ami jócskán kívül esik annak az érvényességi területén"
Öhm... Hú ismét... Nem létezik olyan, ami kívül esik a nyers logikán. Attól, hogy valamit nem értesz vagy misztikusnak állítasz be, még logikus marad ám.
"Ha ennyire kívül esne mint ahogy azt te állítod akkor az ilyen pua meg nő fogó tanfolyamoknak sem kellene a női pszcihét manipuláló taktikákat kidolgozni."
pua? na ne viccelj. egyre kevésbé hiszem el, hogy nem vagy incel
"Nem létezik olyan, ami kívül esik a nyers logikán"
lesznek még itt bajok az életben. gondolom, nincs gyereked.
Értem, szóval ha kifogysz a saját kis "nyers logikai" érveidből akkor keresel valamit amivel lehet még kötözködni.
Itt nem neki hanem neked vannak már most komoly gondjaid.
látom, ennél a kérdésnél is egymást erősítő kis gyökérgyülekezet alakult ki
hálát adok az égnek, hogy normális párom és baráti köröm van
"lesznek még itt bajok az életben. gondolom, nincs gyereked."
Miért, a gyerekvállalás megszünteti a logikát? Már ne haragudj, de ha ennyire kényelmetlen a logika vagy ennyire utálod, dobd már ki a számítógéped is vagy amiről épp írsz. Azt veled ellentétben olyan emberek csinálták ám, akik használták a logikát.
"látom, ennél a kérdésnél is egymást erősítő kis gyökérgyülekezet alakult ki"
Több kérdésnél is látom, hogy hasonló szövegeket lenyomsz. Senkit sem erősítettem, csak leírtam a kijelentésedről, hogy mennyire nevetséges. Erre bevágtad a hisztit. A gyökérgyűlekezet alatt saját magad értetted?
"hálát adok az égnek, hogy normális párom és baráti köröm van"
Na, ennek én is. Ők nem mondják azt, hogy kívül esik valami a nyers logikán, hanem maximum azt mondják, hogy ők nem értik. Tudod, a legtöbb ember egója nem verdesi a Holdat, mint a tied.
#28 a számítógépem szoftvereihez, áramköreihez és a félvezetők fizikájához pontosan ez a fajta beton nyers logika kell. egy gyerek megértéséhez és kezeléséhez baromira nem.
más kérdésnél nem én voltam. arról nem én tehetek, ha más kérdésnél is emlékeztetnek a normálisabb emberek, hogy nyomoronc módon állsz az emberi dolgokhoz.
"hálát adok az égnek, hogy normális párom és baráti köröm van"
Erről akaratlanul is eszembe jut az a mondás hogy ha nincs "hülye" a környezetedben akkor van egy rossz hírem.
Az átlag valakinek a normális azt jelenti hogy a környezetében lévő emberektől semmi olyat nem szeretne hallani ami tőből törné le az egóját vagy törné derékba a nevelt megítélést az emberekről.
Hiszed vagy sem de az emberi természetnek is megvan egy hasonló szisztematikus logikája csak az annyira "erős" hogy az emberek nagy részét abban a pillanatban depresszióba vágná ahogy halvány fogalma kezdene lenni a dolgokról.Mondom egyszerűbben hogy te is megértsd.
Ha fáj valamid ami gától téged a napi rutinjaid elvégzésében akkor fájdalom csillapítót veszel be hogy végig tudj menni a napodon, és hiszed vagy sem de az emberi érzelmeknek is van egy ehhez hasonló helyettesítő szerepük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!