Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lehet a metszéspont a két...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet a metszéspont a két nem között?

Figyelt kérdés

Sokan tagadják azt a tézist, hogy alapvetően a legálomkülsejűbb férfiideálnak is többet kell küzdenie azért, hogy egyetlen nő is lefeküdjön vele, mint a legcsúnyább nőnek, akit el tudtok képzelni. Elhízott, ápolatlan, szőrös, bajszos, alpári stílusú, stb.

A celebeknél más, de csak azért, mert híresek. Átlagos emberekről beszélünk mindkét nemből.

Egyre sötétebb jövőképet látok. Azt látom magam előtt, hogy nem kell 1-2 évtized és Lang Györgyi külsejű idősödő nők fogják korbáccsal ütni-vágni a Zac Efron, Brad Pitt, Tom Hardy, Hugh Jackman és Jason Momoa külsejű férfiakat, akiknek annyit engednek majd meg, hogy a puncijukat megnyalhatják néha a havi fizetésükért cserébe. A nap többi részében korbáccsal ütik-vágják őket.

2020. nov. 9. 02:36
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
88%
Hogy jutottál erre a következtetésre? De egyébként érezhetően van benne valami.
2020. nov. 9. 02:38
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Azért tagadják ezt a tézist, mert nem igaz. Egy jó külsejű embernek nem kell túl sokat küzdenie a szexért, akár nő, akár férfi. A jó külső alatt okés, hogy azonos szintű férfinál és nőnél több jelentkező akar szexre, de bárki javíthat a helyzetén.

És nem, a jó külsejű emberkék nem igazán adják lejjebb, mert nem kell. Sőt, még sokszor az átlagos külsejűek sem. Átlagos a külsőm, de ettől függetlenül jó pár csajnak mondtam már nemet és találtam helyettük jobb lányokat.

2020. nov. 9. 02:43
 3/33 A kérdező kommentje:

#1: Egyszerűen nyitott szemmel jártam, próbáltam elfogulatlanul szemlélni a környezetemet.

#2: Ahogy a közgazdasági szabályok sem érvényesülnek mindenkire, mert az embereknek saját személyiségük van, nem mindenki mérlegel szigorúan matematikailag, lehet, hogy egy adonisz férfi is sok nőt visszautasít, ezért akár kevesebb szexpartnere lesz élete során, mint annak, aki fizet 100-200 fizetős lánynak. De nem is erről van szó, ne vigyük el ebbe az irányba a témát.

Ez az "átlagos a külsőm, jó pár csajnak mondtam már nemet" dolog azért sántít, mert ilyenkor mindig szeretném megnézni, hogy mit is takar

1. Az a bizonyos átlagos külső.

2. Az a jó pár csaj, aki el lett utasítva.

Mert a legtöbb esetben mindkét pont sántít, de az egyik minimum. Mert vagy az adonisz képzeli magát átlagosnak, vagy az átlagos gondolja azt, hogy mekkora menő, mert a 3 gyerekes cigánylányt lepattintotta, akinek nyilvánvalóan csak a pénze kellett volna. Vagy hasonló.

2020. nov. 9. 02:59
 4/33 anonim ***** válasza:
87%

Nem mindennel értek egyet, de valóban egy nőnek gyakorta semmi különöset nem kell tennie azért, hogy kúrhasson.

Egyébként ezt a férfiak saját maguknak köszönhetik.

Egyszerűen a punci imádattal meg adtuk a nőknek a választás jogát, ami már alanyi jogon jár minden nőnek.

F

2020. nov. 9. 03:10
 5/33 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ez inkább valami belső frusztáció mintsem valós probléma. Nemabból kell kindólni ami a médiában van, illetve ha tényleg belső frusztáció akkor meg nem a saját kapcsolataid mibenlétét kell úgymond kivetíteni.
2020. nov. 9. 03:41
 6/33 anonim ***** válasza:
53%

#5 "Szerintem ez inkább valami belső frusztáció mintsem valós probléma."

főleg ezzel, hogy sötét jövőkép így meg úgy, meg a kulcsszavak között ott szerepel a feminizmus meg nőuralom.

kérdező, az megvan, hogy a feminizmus terén élen járó országokban van a legtöbb szexre kapható nő, ezeken a helyeken élik a legszabadosabb szexuális életet a nők? (persze ha a szexhez őszinte vágyat társítunk, nem olyasmit, hogy egy thai kiscsaj elvisel a pénztárcádért cserébe) és nem valami véletlen egybeesés, hanem eredmény. a nők szabadon felfedezhetik és vállalhatják, mit akarnak, a férfiaknál pedig általánossá vált a társas és szexuális kultúra azon szintje, ahol ezt biztonságban meg is élhetik. ide kéne nekünk is eljutni, és akkor nem bradpittek küzdenének a langgyörgyikért (ami persze túlzás, de érted, mire gondolok).

2020. nov. 9. 09:38
 7/33 anonim ***** válasza:
(segítség: az északi országokról van szó)
2020. nov. 9. 09:39
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez a te világodban reális lehet
2020. nov. 9. 10:43
 9/33 anonim ***** válasza:
38%

Igazad is van meg nem is. Egyrészt én is látok tendenciát miszerint a nők egyre többet kapnak minimális erőfeszítésért cserébe (az Instán pucsító nők és kommentben nyáladzó férfiak csak a jéghegy csúcsa, ennél sokkal rosszabb az OnlyFans ahol nem csak fizetnek a "férfiak" pár képért de el is van hitetve sokukkal hogy pl. a chat-en valóban az a csaj akar dumálni velük - csak hogy a balek visszajárjon - akinek fizettek ezért). Van olyan 60-as (!) nő aki le se kell vetkőzzön teljesen és OnlyFans-en megkeres 30 ezer dollárt havonta(!).

Másrészt (és nem a fenti lotyókat akarom mosdatni ezzel) az ilyen férfi ki kell fejlesszen egy egészséges mértékű tiszteletet maga felé hogy az ilyenekbe ne dobja a nehezen megkeresett pénzét már csak elvből se, és hogy az ilyen lotyókat ne jófejnek nézze hanem annak ami: a prosti light verziójának.

2020. nov. 9. 11:04
 10/33 anonim ***** válasza:
0%

6# Ha bár magával a felvetéssel hogy a nőket felmentsük a szexuális stigmatizáció alól amit kb a férfiak 80%-a rájuk dobál olyanokkal kifejezve mint több "f et fogot mint kilincset" vagy ha egy nő már volt vagy 10 faszival akkor biztos hogy ordas nagy kva de ezt persze csak azért mondom mert engem lepattintott amúgy szívesen lettem volna 11 edik...

Tehát az tiszta hogy ez egy elég nagy probléma és igazából a kényszer cölibátust élő férfiak sokszor csak maguknak köszönhetik ezt.

Ellenben maga a feminizmus az egyik legkárosabb ideológia a mai társadalmunkra nézve. Pontosan azért mert teljesen mellőzi az alapvető evolúció biológiát plusz olyan privilégiumokért harcol ami lassan már szenté avatja a nőket...gondolok itt a #metoo mozgalom illetve az egyre nagyobbra nyíló társadalmi kettős mércékre...a feminizmus pont azért harcol hogy a nőket még lazább pórázon hagyja a társadalom a felelősségüket illetően.

Egyszerű példaként egy nőnek meg van engedve hogy csípőből felpofozzon a nyílt utcán vagy elhordjon mindennek beleértve ide a HÍRES BODY SHAMINGET...mert ha te azt mondod egy nőnek hogy kövér akkor rendőrt hívna de ha téged le kis pöcsöz akkor az rendben van megint.

A kérdezőnek abban igaza van hogy ha így haladunk akkor sötét világ jön de leginkább az átlagos vagy az alatti férfiak számára(kinézet) lesz igazán sötét. Ami meg azért vicces mert pont ezek a férfiak imádják meg magasztalják az egekig a nőket sőt sokan még a feminizmus soraiba is beállnak FÉRFIKÉNT ezzel csak felgyorsítva az egészet....amint bekerül a mainstream társadalomba a poligámia úgy azt fogod észre venni hogy a magas státuszban élő férfiaknak annyi nője lesz amennyit nem szégyelnek eltartani míg az átlag egyre inkább hozzá szokik hogy szexet max képernyőn lásson.

2020. nov. 9. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!