Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Változik a mell mérete a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változik a mell mérete a szexuális élet elkezdése után? 20/N

Figyelt kérdés

Kis melleim vannak, irtózom a szilikontól és többen megemlítették már, hogy amikor aktív szexuális életük lett, akkor a hormonok, illetve masszírozás után minimálisan növekedett a mellük mérete.

Ez valóban így van?

2020. nov. 9. 00:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem, inkább szülés után.
2020. nov. 9. 00:54
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
Szülés után változik, de utána lehetnek meglepetések a mostani nagyobb mellű barátnőidnek amikor találkoztok:)
2020. nov. 9. 00:58
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
max szülés után változik, nem a szextől
2020. nov. 9. 01:14
 4/21 anonim ***** válasza:
85%

Nem változik sem a szextől, sem a masszírozástól. Ha így lenne minden nőnek hatalmas mellei lennének. Szülés után változhat esetleg, de egyénfüggő. Van akinek nagyobb lesz és úgy is marad, másnak meg szülés után az eredeti mérete áll vissza.

Szóval ne a melleiden pörögj, inkább sportolj, egy vékony, sportos nő kis mellekkel is lehet bombázó.

2020. nov. 9. 01:57
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Fogamzásgátló elkezdésétől viszont gyakran nő a mell mérete
2020. nov. 9. 01:57
 6/21 A kérdező kommentje:
#4 helyesen étkezem, vékony vagyok, viszont nagyon zavar így is, nem érzem magam bombázónak.
2020. nov. 9. 02:00
 7/21 anonim ***** válasza:
87%
Valószínű akkor a fogamzásgátló okozza és nem a szex. Én nem tudom, sose szedtem. Viszont a szoptatástól nekem is nőtt. A terhességtől semmit, de a szoptatástól igen.
2020. nov. 9. 02:01
 8/21 anonim ***** válasza:
39%
Minimalis mertekben a te libidodtol fuggoen no vagy csokken. Ha par nelkul nagyon erosen vagysz es orgazmusod is van, ugyanugy szamit. Aki meg nem elvezi a szexet, az mintha nem is lenne. De ez akkor is a genetikai adottsagodhoz kepesti kis elteres.
2020. nov. 9. 02:51
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
nem valószínű
2020. nov. 9. 03:16
 10/21 anonim ***** válasza:
21%
Tudtommal ha aktív, érzelmes szexuális életet élsz, az valamilyen szinten akár a melled méretére is hatással lehet, a felszabaduló hormonok miatt.
2020. nov. 9. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!