Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személyisége ellenére szexuálisan izgatónak találjátok Lil G-t?
Figyelt kérdés
😋
Mellben elég jónak tűnik és nem látom rajta azt hogy felvan tuningolva ott a csaj
2020. júl. 25. 13:54
A kérdező szavazást indított:
Szimpi és izgató is
Idegesít de vonzó
24 szavazat
1/15 anonim válasza:
A személyisége nem jön be, bár kérdés, hogy mi igaz abból, amit látunk.
Külsőre viszont nagyon dögös. Formás, jó az alakja, szép az arca és nagyon dögösen öltözik.
2/15 A kérdező kommentje:
Amúgy a zene is elmegy mondjuk egy berúgós bulihoz 😄
2020. júl. 25. 13:59
3/15 anonim válasza:
Hát nem tudom, ez ránézésre tipikusan az a 16 éves középsulis csaj, aki jobb módú középosztálybeli elvált szülők kölyke, de valami okból kifolyólag az a torz világkép alakult ki a fejében, hogy európai fehérember létére, akkor tud csak az életben érvényesülni, ha okádék cigányokkal haverkodik, úgy is öltözködik meg úgy is viselkedik. Nem vagyok rasszista, mert a rasszizmus bűn, bűnözni meg csak a cigányok szoktak (meg a fideszesek)... de azért mégis csak na...
5/15 Noren1989 válasza:
#3assal egyetértek. Viszont emellé nekem testre sem jön be. Forma ok, arc inkàbb hagyjuk, haj, manikűr meg súrolgatja a hànyingerkeltést.
6/15 anonim válasza:
Szerintem a legkevésbé sem szép az arca.
A mérhetetlen mennyiségű tetoválás, piercing is taszít.
A proletár stílusát pedig felejtsük is el...
7/15 A kérdező kommentje:
Érdekes módon nálam nm mindig a szépség hozza ki a szexuális vonzódást
Persze nem úgy kell érteni hogy bunronda fejjel is tetszik valaki
2020. júl. 25. 14:23
8/15 anonim válasza:
Személyisége visszataszító, arcra nem kimondottan szép, a rengeteg tetoválás nem jön be. Ettől függetlenül nyilván megdugnám azért egyszer.
9/15 anonim válasza:
Nekem nem tetszik egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!