Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért bámulják a női mellet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámulják a női mellet a férfiak, ha egyébként nem foglalkoznak vele szex-nél?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a többségnél ez tájék teljesen jelentőségét vesztette és csak a nőknek igen fájdalmas anál, az orál meg a gyors lovagló a divat

2020. júl. 29. 10:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem ennyire drámai a helyzet....
2020. júl. 29. 10:56
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem jól válogatod meg, hogy kivel dugj, ennyi
2020. júl. 29. 10:57
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Én mindig fentről lefele megyek, csókolózás, mellek, pocak, belsőcombok és utána 🍯.
2020. júl. 29. 10:58
 4/15 anonim ***** válasza:
4%
"Mindent a szemnek, semmit a kéznek"
2020. júl. 29. 10:58
 5/15 anonim ***** válasza:
96%

Én valahogy csak olyanokkal voltam eddig akik imádtak a melleimmel foglalkozni.

Szerintem is rossz embereket fogtál ki ha ilyenek a tapasztalataid.

2020. júl. 29. 11:19
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
Tetszik, nem tetszik a válasz, sok férfinek fogalma sincs róla, hogy mit kezdjen vele, hogyan is kéne kényeztetni.
2020. júl. 29. 11:23
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Leírták fent a választ: ne dugj hülyékkel. A női mellek igenis gyönyörűek, s nem csak szemre, de biz' a kéznek is gyönyörűség foglalkozni velük.
2020. júl. 29. 11:48
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ki az a kretén, aki nem foglalkozik a második legcsodásabb női szervvel? (első a punci).
2020. júl. 29. 15:17
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Hat az en baratom is minden egyes alkalommal foglalkozik veluk, hol tobbet, hol kevesebbet. Mondjuk az oralert is rajong. Anális szexet nagyon undorítónak tartja, de en se vágyom ra.

Mondjuk azzal egyetertek, hogy sokan nem tudjak, hogy mit lehet kezdeni a mellekkel a markolason kivul.

2020. nov. 13. 08:25
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Párom melleivel sokat foglalkozok. Hol gyengéden hol vadabbul. De ami jó dolog az ő és az én részemről is. Szexuális segédeszköz 😁😁
2021. júl. 26. 18:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!