Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ronda az ilyen típusú női mell? 20/L
Figyelt kérdés
A mellbimbóm rózsaszín-bőrszínű, nem az a szép barna ami a legtöbb nőnek van. Ráadásul olyan, hogy a tapintás, hideg hatására "jön elő", amúgy nagyon pici.
Olyan selejtnek érzem magam ilyen téren. Más nőknek szép,normális színű.
2020. jún. 30. 12:56
4/20 anonim válasza:
Szomorú, hogy így érzed. Nincs semmi baj a melleddel.
F
5/20 anonim válasza:
Szerintem egy kis önvizsgálatot kellene végezned. Lelkileg nem vagy rendben. Nincs semmi baj a melleiddel.
6/20 anonim válasza:
Ha valaki még kíván téged, akkor nem fogja ez érdekelni.
Amúgy nem is gáz.
Igaz mondjuk, hogy én abszolút seggpárti vagyok, tehát ha az jó, akkor nekem minden fasza. 👌
F
8/20 anonim válasza:
Nincs vele semmi gond, ne aggódd túl ;)
9/20 anonim válasza:
Teljesen rendben vannak a mellbimbóid, a férfiak a barna, a rózsaszín - meg úgy mindenféle mellbimbót szeretnek. Főleg, hogy hozzátartozik ugyebár a mell is (forma, alak, méret stb.) s nem utolsósorban egy nő is.
10/20 anonim válasza:
Hát, amit linkeltél képeket, ott se nagyon van olyan, hogy tök lapos. De amúgy, ha izgatásra előjön, akkor mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!