Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ronda az ilyen típusú női mell? 20/L
Figyelt kérdés
A mellbimbóm rózsaszín-bőrszínű, nem az a szép barna ami a legtöbb nőnek van. Ráadásul olyan, hogy a tapintás, hideg hatására "jön elő", amúgy nagyon pici.
Olyan selejtnek érzem magam ilyen téren. Más nőknek szép,normális színű.
2020. jún. 30. 12:56
13/20 anonim válasza:
Nincs azzal semmi gond ha lapos és izgatásra bújik elő, pont az a normális. 😋
16/20 anonim válasza:
Szia ! Nekem meg az olyan mellbimbó tetszik, amit írtál.Semmi gond sincs vele. Sőt! Ha meg egy olyan férfi szájába adod, aki jól tud vele foglalkozni, nem marad lapos. Ha most azt írom, hogy én olyan ffi. vagyok? :))
17/20 anonim válasza:
senkit, de senkit nem erdekel az egadta vilagon a mellbimbo.... a mell formaja az igen, es nagysaga, de szerintem mas egy eleten at nem veszi eszre az ilyen baromsagokat, mint ami irtal...marr bocsi
18/20 anonim válasza:
#17 de pont hogy érdekel a mellbimbó, pont az amivel szívesen eljátszik az ember. És nem mind szép, lásd "parizer" 🙃
19/20 anonim válasza:
uh, hat utana neztem, es tenyleg vannak nagyon durvan csunya mellbimbok... nem is dongoltam volna
20/20 anonim válasza:
Kit erdekel? Az a lenyeg, hogy akie a mell az legyen normalis(ez az en velemenyem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!