Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mutatnátok nekem olyan nőt (akár sikerdíjért), akivel nem akarnak szexelni sem a férfiak?
Az egyetem, ahol szexológiát tanulok 6 számjegyű összeget jelölt meg, hogy elkölthetem hasznos célokra.
Arról írom a diplomamunkámat, hogy ilyen nők nem léteznek, így nem szeretném, ha becaplatna egy fehér elefánt vagy egy unikornis, amikor átadom a dékánnak... Szóval premisszának veszem, hogy ilyen nő nem létezik, így nagyot nem tudok tévedni.
Ismétlem, szexről van szó, nem párkapcsolatról, ahhoz normális személyiség, más emberekkel összeférhető jellemvonások is szükségesek, ez már bonyolultabb. Itt most bármilyen nőről beszélünk, csak a szexre szorítkozva. És nagyjából kategóriáján belüli jelöltekről. Tehát zárjuk ki ezeket a "24 éves lány vagyok és csak öreg bácsik meg alkoholista fogatlan emberek próbálkoznak", ilyen sem létezik.
#20 És azon még nem gondolkodtál, hogy talán nem neked kellene megmondanod, hogy a nőknek mely igényei jogosak a leendő párjukkal szemben és melyek nem?
Én értem, hogy neked nem jött be az élet és frusztrált vagy, de én meg ismerek egy csomó tök normális nőt akiknek normális fickójuk van.
Igen tetszenek a nőknek a tökéleteshez közelítő férfiak, na és? Neked talán nem tetszenek a tökéletes nők, vagy mi?
Úgy se ott kötnek ki végül, hanem átlagos Jóska mellett és többé kevésbé boldogok lesznek vele.
A lányok 99%a akit ismerek soha nem rinyál ilyeneken hanem hajtja a fiúkat és vagy kapcsolatban van vagy épp azt keres vagy csak lubickol.
Kérdező. Feltételezzük, hogy igaz az egyetemes/kutatásos sztorid. Erre az esetre reagálnék.
Szerintem hibás a felállított vizsgálati irány miszerint vagy hazudik vagy tudathasadásos (értsd: krónikus beteg). Bár nekem nagyon tetszik, hogy pl. az általad hasonlatként hozott vallási téveszme egy betegség, ez sajnos nem elfogadott jelenleg. Ők a többség és a jogrendszer szerint normálisak. Ugyan ez igaz a partnert "nem látó" hölgyekre is. Nem látják, mert szint alatt van számukra és ez nem elmezavar.
Hogy hazugság lenne-e? nem hiszem, mert nem az a célja. Matematikailag talán hazugság, de mivel nem a szándékos hazugság a célja, hanem egyszerű nyelvi rövidítés és a rövidítésből eredő megértési gond (leginkább nálad) a "nincs számomra elfogadható partner" helyett a "nincs partner"-t mondják, ami a nőnél gyakorlatban azonos, csak te nem érted meg :)
#23: Akkor közelítsük meg másképp. Amikor valaki úgy torzítja a valóságot, ami pszichológiailag is elfogadott. Evészavar és egyebek.
Ezeket kezelik és érnek el kisebb-nagyobb sikereket.
De ha valaki segítséget kér pszichológustól relatívabb témakörben, mert az egész élete romokban hever emiatt, akkor a pszichológus segít rajta. Például mikor az élsportolónak már az egészsége forog kockán vagy mikor valaki a pénzt harácsolja, de még mindig szegénynek érzi magát.
A nőknek nem társkeresőn kéne éveken át sokkolniuk magukat, hanem pszichológushoz fordulniuk, mert pontosan, ahogyan te is mondod, a "nincs partner"-t összemossák a "nincs számomra elfogadható partner"-rel.
És amennyiben a "számomra elfogadható" messze eltávolodik a társadalmilag elfogadhatótól az minden, csak nem egészséges. És bár biztosan volt a világtörténelem során olyan ember, akinek a csodavárás beteljesült és akár a lottót is megnyerte, de nem ez a jellemző. Nagyon nem. Nem véletlenül terjedt el a "macskás nő" mint pejoratív jelző.
És amíg valakinek így jó, addig nincs baj. De ha itt panaszkodik, akkor az az már egy segélykiáltás, hogy valami nem oké neki. Nem boldog. Nem teljes az élete.
És míg az inceleknek semmi segítségük nincs, maximum jó pénzért felkarolnák őket PUA oktatók, akik "megtanítanák őket csajozni", addig ezeket a nőket tárt karokkal várja bármilyen akár állami pszichológus teljesen ingyen, hogy rávezesse őket, hogy a fejükben létezik a gond, a kritériumrendszerükkel, amit csak ők gondolnak reálisnak. Ahogy az evészavaros lány is, hogy 170 centihez a 45 kiló még mindig túl kövér.
És mindkettő szenved és mindkettő leginkább mentálisan szenved. Csak az egyik elfogadott probléma, a másik pedig MÉG nem.
És több a közös pont, mint gondolnád elsőre. Ahogy az evészavar is nagyobb eséllyel alakul ki a szépségiparban, ahol a dekákon megy a verseny és kihízza az új kollekciót, míg a másik véglet 120 kilósan is megeszik még 3 bigmacet, mert ő szeret enni és nem von meg magától semmit, egyik sem egészséges, de utóbbi kétségkívül boldogabb. Hát még ha az ARANY KÖZÉPUTAT MEGTALÁLNÁ és nem menne a boldogsága az egészsége rovására...
Itt is azok a legboldogtalanabbak, akik nagyvárosi emancipált nők, ráfüggtek a társkeresőkre meg egyébként is minden nap a világ legjobb pasijai jönnek szembe az utcán, főleg ha még bejárták a fél világot is és nem csak a magyar pasik az összehasonlítási alap. Mert senki sem lesz elég jó nekik. Itt is még a másik véglet is boldogabb, az egyszerű falusi lány az egyszerű falusi sráccal. Milyen jó lenne, ha itt is MEGTALÁLNÁK AZ ARANY KÖZÉPUTAT és nem kéne ingerszegény falusi életet élni hozzá. Mint mikor valaki nem alkoholista és nem kell előle elrejteni a piás üveget, nem fogja meghúzni vagy epekedni utána.
Ettől még lehet és kell is többet várni az élettől és nem érni be kevesebbel. De milyen érdekes, hogy itt is a nagyvárosi ember a legelégedetlenebb az anyagi helyzetével, mert rendszeresen jönnek szembe a kis húszévesek a sportkocsikkal. Főleg, ha a nagyvárosi ember szintén bejárta a fél világot és máshol meg olyan medencés luxusvillák meg magángépek meg helikopterek saját leszállópályával vannak, amihez képest itthon a budai rész is lepukkant csöves helynek néz ki.
És valójában miért elégedettebb és boldogabb sokszor az ózdi közmunkás is az életével, ha van tüzifa meg szeretetteljes emberi kapcsolatai?
A választ rád bízom...
És ismét elmondom: ha valakinek teljes az élete és boldog, az nem érez kényszert, hogy akár egy kérdés alá leírja, hogy ő mennyire csúnya nő és nála bizony csak ilyen meg olyan gázos emberek próbálkoznak. Kérdést meg pláne nem fog kiírni róla. Ezeket úgy hívják, hogy segélykiáltás. Nem boldog, ezért kiordítja magából egy névtelen oldalon, de semmilyen segítséget nem fogad el. Vagy a másik lehetőség, hogy unatkozó trollok, akik csak arra kíváncsiak, hány privát érkezik.
"De milyen érdekes, hogy itt is a nagyvárosi ember a legelégedetlenebb az anyagi helyzetével, mert rendszeresen jönnek szembe a kis húszévesek a sportkocsikkal. Főleg, ha a nagyvárosi ember szintén bejárta a fél világot és máshol meg olyan medencés luxusvillák meg magángépek meg helikopterek saját leszállópályával vannak, amihez képest itthon a budai rész is lepukkant csöves helynek néz ki."
Ha tényleg bejárta a világot, akkor rájött hogy a legtöbb helyen sokkal rosszabb élni mint itthon. :)
"nagyvárosi emancipált nők, ráfüggtek a társkeresőkre meg egyébként is minden nap a világ legjobb pasijai jönnek szembe az utcán, főleg ha még bejárták a fél világot is és nem csak a magyar pasik az összehasonlítási alap. Mert senki sem lesz elég jó nekik."
Nem vagyok egy fürdőruhamodell és nőies se vagyok, de próbáltam ismerkedni neten és tényleg senki nem volt "elég jó". Nem mintha én egy picit is jobb lennék náluk, de mit csináljak?! Szorítsam össze a fogam és bírjak ki egy szexet velük, amikor semmi nem mozdult meg bennem? Ezt várod el a nőktől?
Lehet neked jó szexelni olyan csajjal is, aki amúgy nem jön be, de nekem ilyenre nincs igényem. Hogy ez mennyire férfi /női tulajdonság, arról inkább írhatnál diplomamunkát, mert még érdekes is lenne és kevésbé provokatív.
#27: Mégsem írsz rám privátban, pedig azt is megbeszélhetnénk, hogy leírod nekem az ideálodat (normális keretek között, az úgy nem oké, hogy hasonlítson Ryan Goslingra) és én intézek neked olyan férfit és olyat, aki felvállal nyilvánosság előtt, közös Facebook profilképet csináltat, a szüleid előtt megkéri a kezedet és még csak nem is gáz az ember. Rendes, dolgozó, normális illetőről van szó. Annyi hibája van max, hogy nem harsány, nagydumás menőcsávó. De neked ilyen nem kell. Esélyt sem adsz neki...
Pedig én garantálnám neked. Így látatlanban is. Ennyire biztos vagyok a dolgomban. Ti nők mit garantáltok azoknak a férfiaknak, akikkel "szerintetek" nincsen semmi baj? Okoskodtok virtuálisan... Úgy könnyű.
#29: "Szorítsam össze a fogam és bírjak ki egy szexet velük, amikor semmi nem mozdult meg bennem? Ezt várod el a nőktől?"
Nos nagy különbség van aközött, hogy a KÓRÓSAN ELHÍZOTT embernek kell összeszorítani a fogát, hogy magába erőltessen némi spenótot, főzeléket, zöldséget, gyümölcsöt, stb. Ami egészséges csak nem finom. Legalábbis nem annyira, mint a francia krémes, BigMac, Milka csoki és a többi.
Vagy mikor úgy állítjátok be, hogy mi olyan gonoszságra próbálunk rávenni titeket, hogy igényes, ápolt, diplomás, jó egzisztciával rendelkező nőként szeressetek bele a nálatok 20 évvel idősebb alkoholista segédmunkás Bélába.
"Hogy ez mennyire férfi /női tulajdonság, arról inkább írhatnál diplomamunkát, mert még érdekes is lenne és kevésbé provokatív."
Ezt is tagadják a nők, mert mindig jön valaki, aki előadja, hogy ő mennyire csinos(nak mondott) nő és a párja meg mennyire csúnya(nak mondott férfi) és hány éve együtt vannak boldogságban.
Majd az a nő írjon, akire megfelel a következő 3 pont MINDEGYIKE:
1. Szingli.
2. Boldogtalan egyedül, ezért szeretne társat.
3. A férfiak legalább 40-50%-a KÜLSŐRE (csak külsőre) megfelel számukra, mindezt úgy, hogy belső terén is tényleg csak reális elvárásaik vannak. Legalább magukhoz képest. Tehát az az eset sem áll fenn, hogy a nőnek külsőre tényleg szinte bárki megfelel, de SPAR pénztárosként elvárja, hogy a férfi 500 nettót keressen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!