Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mutatnátok nekem olyan nőt (akár sikerdíjért), akivel nem akarnak szexelni sem a férfiak?
Az egyetem, ahol szexológiát tanulok 6 számjegyű összeget jelölt meg, hogy elkölthetem hasznos célokra.
Arról írom a diplomamunkámat, hogy ilyen nők nem léteznek, így nem szeretném, ha becaplatna egy fehér elefánt vagy egy unikornis, amikor átadom a dékánnak... Szóval premisszának veszem, hogy ilyen nő nem létezik, így nagyot nem tudok tévedni.
Ismétlem, szexről van szó, nem párkapcsolatról, ahhoz normális személyiség, más emberekkel összeférhető jellemvonások is szükségesek, ez már bonyolultabb. Itt most bármilyen nőről beszélünk, csak a szexre szorítkozva. És nagyjából kategóriáján belüli jelöltekről. Tehát zárjuk ki ezeket a "24 éves lány vagyok és csak öreg bácsik meg alkoholista fogatlan emberek próbálkoznak", ilyen sem létezik.
#14: Nem értem mitől lenne átlátszó?
Attól, hogy még ekkora összeg meglebegtetése esetén sincs jelentkező? Főleg úgy, hogy nem egy olyan dolog, mint kiugrani ejtőernyővel egy repülőgépből, ahonnan nincs visszaút. A folyamat bármely pontján szabadon ki lehet szállni. De beszédes, hogy még a folyamat eleje sem zajlik le. Konklúzió: Nem létezik ilyen nő, mert már jelentkezett volna.
Ettől persze még simán lehet, ahogy földönkívüliek is létezhetnek, de az eddigi TÉNY az, hogy eddig még egyik sem jelentkezett.
És tényleg tanulmányt írok belőle. Attól, hogy nincs mögötte egyetem még lehet korszakalkotó.
Columbus, Cousteau kapitány vagy David Attenborough is kutatott valamit.
Én miért ne tehetném? A pszichológusaim is azt javasolták, hogy találjak valami életcélt, mielőtt felkötötték magukat vagy szakmát váltottak.
#19: Levezetni? Valami hasonlót, mint mikor a hajléktalan kajára gyűjt aztán hozzávágja a jótevőjéhez a kaját.
Hogy az egész egy hatalmas kamu, amit sokan elhisznek, a valóság pedig az, hogy a magukat csúnyának valló nők
1. Legtöbbször egyáltalán nem csúnyák.
2. Az elvárásaik vannak az egekben, olyan férfiakra vágynak, akit az instamodell is csak akkor kaphatna meg, ha mindent bevállalna az ágyban és mellette tudna nokedlit szaggatni.
3. Hazudnak, mint a vízfolyás és torzítják a valóságot, ilyen kamu dumákkal takaróznak, hogy "mert én tényleg csak öregeknek, alkeszoknak, akármilyen gázos embereknek kellenék"
Közben meg ugyanakkora kamu, mint mikor a hajléktalan jön azzal, hogy azért került utcára, mert elvesztette az állását (a többit meg mélyen elhallgatja, hogy több éves! közműtartozásokat halmozott fel, otthon nézte a Mónika showt álláskeresés helyett, mert az egyik messze van a másiknál korán kell kelni, a harmadiknál későn ér haza a negyediknél kétszer kell átszállni) meg úgy élt, mintha nem lenne holnap.
Nos, ezt szeretném kutatni, meg a dolog pszichológiáját megérteni, hogy tudatosan hazudnak-e ezek a nők vagy tényleg olyan tudathasadásban szenvednek, mint egy vallásos ember. Illetve mekkora az egyik és mekkora a másik aránya.
Tudod, mint a sorozatgyilkosoknál, aki tényleg elmebeteg vagy aki "Száll a kakukk fészkére" módon próbálja enyhíteni a büntit. Amivel gyakran a szakembert is megtévesztik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!