Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mutatnátok nekem olyan nőt (akár sikerdíjért), akivel nem akarnak szexelni sem a férfiak?
Az egyetem, ahol szexológiát tanulok 6 számjegyű összeget jelölt meg, hogy elkölthetem hasznos célokra.
Arról írom a diplomamunkámat, hogy ilyen nők nem léteznek, így nem szeretném, ha becaplatna egy fehér elefánt vagy egy unikornis, amikor átadom a dékánnak... Szóval premisszának veszem, hogy ilyen nő nem létezik, így nagyot nem tudok tévedni.
Ismétlem, szexről van szó, nem párkapcsolatról, ahhoz normális személyiség, más emberekkel összeférhető jellemvonások is szükségesek, ez már bonyolultabb. Itt most bármilyen nőről beszélünk, csak a szexre szorítkozva. És nagyjából kategóriáján belüli jelöltekről. Tehát zárjuk ki ezeket a "24 éves lány vagyok és csak öreg bácsik meg alkoholista fogatlan emberek próbálkoznak", ilyen sem létezik.
#5: Hiszi a piszi... Írj magadról paramétereket, mert képet 120%, hogy nem fogsz küldeni, de még privát üzenetet sem írni, nehogy véletlenül kiderüljön, hogy "szexicicus18_nemwoktrolleskü" nicken vagy fent az oldalon...
Csak paramétereket, miért nem próbálkozik nálad az említett típuson túl senki, amikor a legtökéletesebb női korban vagy?
Húúúúú de gazdag az egyetem, be akarnék ide iratkozni :) A szexológia az milyen tantárgy, nem inkább szexuálpszichológia a megnevezése, meg kizártnak tartom hogy ilyen témával témacímet írtak volna ki, de lendüljünk ezeken az apróságokon túl...
Nem, nem fogsz ilyen nőt találni - úgyhogy akár egy milliárdot is felajánlhatott volna az oktató. Ha rámutatnál egy aluljáróban a sz.rában, húgyban fekvő dagadt igénytelen büdös hajléktalan nőre hogy itt van ni, akkor könnyen lehet hogy mire a dékánt odavinnéd addigra egy hasonló kinézetű hajléktalan próbálná a "kegyeit" elnyerni flakonos bor kínálgatásával. Nincs olyan nő a földön akit nem akarna sok "hasonló kategóriájú" pasi megdugni. Szóval ez egy igen rövid diplomamunka lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!