Ismer valaki olyan ügyvédet akibe van elég "vér", hogy Bíróságokkal szembe helyezkedjen? KIZÁRÓLAG SIKERDÍJÉRT?
Magyarország bíróságai is kiküszöbölhetetlenül hiba határokkal dolgoznak, Nem én szeretnék a hbahatáron bellül elhelyezkedni!
1;
- 2004-ben a rendőrség lefoglal egy gépparkot
- 2004 április 5.-én történik egy cselekmény, cca:13. millió Forint értékben!/ A cselekmény lefoglalt gépek elszállítására irányul!/
- A hiányt egy Bírósági végrehalytó észleli, aki azonnal bejelentést tesz az illetékes hatóságoknál.
- A helyszínre kiérkező rendőr szemrevételezéssel (!!!!) megállapítja, hogy valóban nincsenek meg a tárgyi eszközök.
- (Én 2004 ápr. 15.-én kapok egy marasztaló ítéletet, más ügyből.)
- A bíróság 2011-ben elmarasztal zártörés vétségéért, és 1 év 6 hónap letöltendőre ítél a kedvezményes szabadulás lehetőségét kizárva mivel szerintük 2004 ápr. 20.-án követtem el a cselekményt és azt megelőző a 2004 ápr. 15-i ítélet.
A cselekmény bejelentésének az időpontját már sikerült bizonyítanom többszöri Központi nyomozóhivatal álltal elvégzett "vizsgálat" folyamán.
2;
Ha jól tudom minden Rendőrségi vizsgálat kiindulópontja az észlelés, és az ehhez tartozó írásbeli jelentés vagy feljelentés!!!!
Sem feljelentés (bárkitől), sem jelentés és/vagy jegyzőkönyv/helyszinelési jegyzet (a rendőr részéről) nem történt! Az iratokba nem fellelhető!!!! (Sem a bírósági, sem az ügyészségi, sem a rendőrségi példányba!!!
3;
Van olyan tárgyi eszköz ami 2003-ba elszállításra került és mégis a terhemre rótták!! (((Ítéletben rögzítve)))
Perújításaimat rendre visszautasították! Felülvizsgálat kizárt, mivel a KÚRIA Ítélkezett másodfokon!
A fentieket a meglévő iratokkal tudom alátámasztani, de mégis szeretném, ha nem az én irataimból indulnánk ki hanem olyan jogisegítségre lenne szükségem aki ambíciózusan az én "dumámat" figyelmen kívülhagyva győződik meg arról amit leírtam.
AZ ítéletet leültem!! Súlyosbításnak helye nem lenne egy esetleges újjratárgyalás esetén!
Legalább az iratokból kiolvashattad volna, mivel vádolnak. Ez ugyanis itt nem derül ki.
Az ügyvédek eleve a bírói hatalmommal szemben helyezkednek el a te javadra. Van olyan, hogy sikerhonorárium, de csak akkor, ha az ügyvéd is tutinak találja a kedvezö ítéletet. Amit itt leítrál, veszett fejsze nyele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!