Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti szeretitek ha egy lány mocskosan beszél szex közben?
Figyelt kérdés
Itt gondolok ilyesmire:
'Imádok veled b*szni.' 'Megőrülök mikor a hatalmas f*rkad kitölt engem.' Stb..
Mert én szoktam a barátomnak mondani ilyeneket, és aktus végén meg amúgyis sokszor kinevet érte, inkább csak ilyen szórakozottan mondjuk,de elég idegennek találja. Szoktam kérdezni, hogy zavarja-e, a válasza, hogy azért nem, mert tudja, hogy ilyenkor mennyire elengedem magam. De máskülönben szerintem nem tetszik neki. Én lennék túl érzékeny, hogy nekem utána rosszul esik, ha ezen szórakozik?:D
2020. nov. 7. 16:36
1/12 anonim válasza:
Nekem tetszene. Fel is venném, és talán csinálnék belőle egy mixet.
2/12 anonim válasza:
Nem, ezeket szex után szeretem hallgatni.
4/12 manly válasza:
Igen, tetszik amikor a nők is nevén nevezik a dolgokat.
6/12 anonim válasza:
rossz pasit fogtál ki. mert ez nagyon szexi is tudd lenni. ha te úgy mondod
8/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszene. Idiota a srac
24/F
9/12 anonim válasza:
nekem se tetszene ha kinevetne valaki emiatt. persze ha nem vevo ra akkor hagyni kell. engem izgat a mocskos beszed
N
10/12 anonim válasza:
Én imádnám, ha így beszélne velem a barátnőm. Az előző kapcsolatomban nem tapasztaltam ilyet, pedig nagyon felizgatna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!