Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázódjak bele a normális szexuális életbe?
19 éves vagyok, és még nem vesztettem el, pedig többször is lett volna rá lehetőségem. Ráadásul egy csomó minden úgymond taszít, aminek alapból normális dolognak kellene lennie, de ezt megpróbálom érthetően kifejteni.
13 éves koromban egy hülyeség odáig fajult, hogy megujjazott egy nálam sokkal idősebb férfi, ami nem volt jó, fájt, és azóta sosem tudom elengedni magam ilyen helyzetben, mert folyton az van bennem, hogy mi lesz, ha megint fájni fog. Ugyanez az ember eröltette azt is, hogy szopjam le, ami szintén rossz emlékként maradt meg, és ez szintén kihat a jelenlegi életemre is, mert egyszerűen nem vonz ez az egész dolog. Viszont ezzel szemben nagyon érdekel a bdsm, az alávetettség, meg ilyenek, ráadásul azóta csak nálam sokkal idősebb barátaim voltak, de ahányszor felmerült a szex, annyiszor kihátráltam a dologból, és ez már nagyon zavar. Szeretnék én is normális szexuális életet élni, de egyszerűen nem tudok átlépni a saját gátlásaimon.
Ember megértem hogy neked ez a véleményed, de fogadd már el hogy nem mindenki ért veled egyet. Mi mást javasoljon egy átlagember mint azt hogy menjen el a kérdező egy szakemberhez, akinek ez a szakmája, ezt tanulta.
Egyébként kérdező, szerintem is egy nagyon türelmes, odaadó pasi kellene neked aki nem erőlteti a dolgokat és szépen nyugisan ki tudod próbálni. Azt tegyük hozzá hogy biztos sok nehézség lesz, de hosszú távon szerintem sikerülni fog.
Kérdező, mennyi alkalommal voltál a pszichológusnál? Ha 5 alatt, akkor még rendesen el sem kezdtétek a dolgot. Mennyi volt az erőszakról szóló rész?
Menj pszichológushoz!
Szia!
1. lépés:pszichológus
2. lépés:szexuálpszichológus
3. lépés: meg kellene keresned és feljelenteni azt a köcsögöt, ugyanis akaratod ellenére csinálta. ez egyértelmű visszaélés. ha 14 éves lettél volna és te is akarod, akkor úgy rendben van, de úgy, hogy 13 és nem akartad, ez így ez bűncselekmény
"egy hülyeség odáig fajult"
Azért ebben a kérdező hozzájárult. Nem megerőszakolta hanem erőltette. Szerinted mégis hogy tudta megujjazni? Talán engedte? Akkor csak hülyeség volt, ahogy a kérdező is kifejtett. Bírom azt amikor az értelmiségben kifejletlen példányok okoskodnak. De az valóban igaz, hogy ez bűncselekménynek számít és ha jól tudom 1 évtől 5 évig. Csak hát ezzel már elkéset a kérdező. Főleg, hogy csak szopás volt és ujjazás és nemi közösülés nem. De ez is egy érdekes erőltetési műfaj, hogy a szexig nem megy el valaki. Ja azért csak jelentsük fel a srácot, mert a kérdező is hülye volt anno. Inkább a kérdezőt kell nyugtatni mint szaladgálni ide meg oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!