Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázódjak bele a normális szexuális életbe?
19 éves vagyok, és még nem vesztettem el, pedig többször is lett volna rá lehetőségem. Ráadásul egy csomó minden úgymond taszít, aminek alapból normális dolognak kellene lennie, de ezt megpróbálom érthetően kifejteni.
13 éves koromban egy hülyeség odáig fajult, hogy megujjazott egy nálam sokkal idősebb férfi, ami nem volt jó, fájt, és azóta sosem tudom elengedni magam ilyen helyzetben, mert folyton az van bennem, hogy mi lesz, ha megint fájni fog. Ugyanez az ember eröltette azt is, hogy szopjam le, ami szintén rossz emlékként maradt meg, és ez szintén kihat a jelenlegi életemre is, mert egyszerűen nem vonz ez az egész dolog. Viszont ezzel szemben nagyon érdekel a bdsm, az alávetettség, meg ilyenek, ráadásul azóta csak nálam sokkal idősebb barátaim voltak, de ahányszor felmerült a szex, annyiszor kihátráltam a dologból, és ez már nagyon zavar. Szeretnék én is normális szexuális életet élni, de egyszerűen nem tudok átlépni a saját gátlásaimon.
Szerintem ezt már egy pszichológussal kellene megbeszélned, nem velünk. Ezek komoly dolgok, és ha évek alatt sem enyhültek, akkor komolyan dolgozni kell rajtuk olyannal, aki érdemi segítséget, útmutatást tud adni.
N
Valószínüleg a szexuális zaklatások miatt alakultak ki a problémáid (nem véletlenül bünteti azt a törvény...). A BDSM és sub témák is ennek következményeiként vonzhatnak.
Keress fel szexuálpszichológust.
Tipikus traumatizalt sub lesz belőled, ha nem húzol el pszichológushoz gyorsan.
Találkoztam már sok ilyen történettel. Minél tovább vársz, annál nehezebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!