Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ennyit pucérkodik?
Figyelt kérdés
A nagy kamasz fiam kb. tavasz óta sűrűn van meztelenül eddig ez nem volt ìgy. Mi lehet az oka? Rà kène szólnom?
N
2020. szept. 19. 07:55
1/20 anonim válasza:
Normalis. Nalunk az ocsem pucerkodik sokat, de szerencse nem maszkal merev penisszel. Ha zavar szolj ra nyugodtan, nalunk anya engedi amikor nincs vendeg.
2/20 A kérdező kommentje:
Hány èves az öcséd?
2020. szept. 19. 08:05
4/20 anonim válasza:
Ennyi erővel az összes nudistára rá kellene szólni.
5/20 anonim válasza:
Eléggé rémes ,főleg, h pont most kezdte amikor kezd felnőtté válni és az lenne a normális h ha esetleg eddig csinált is volna ilyet, akkor mostantól meg már abba kellene hagynia.. Értelme semmi ,mert arra se foghatjuk h annyira meleg lenne ,meg ha az is van akkor nem egy alsó viselése vagy hiánya lesz abba a döntő. Valami nemjól van a fejébe az tuti. Szólj rá h ne legyen ilyen ökör meg bolond! 😕 Boccs a jelzőkért de aki saját anyja előtt elkezd pucérkodni arra nem tudok mást mondani.
7/20 anonim válasza:
Ez h ebben a korban elkezdte ezt az anyja előtt, ott baj van az tuti.
8/20 anonim válasza:
1-es! Attól, h nálatok is van ilyen félbolond jelenség ,attól még ne írd azt ,h Normális ,mert egyáltalán nem az. Még "engedi" Anyaaa mászkálhatok itt családon belül lógó farokkal? Oké jolvan ,igen. Dejóóó!!!
9/20 anonim válasza:
Nekem is ilyen ocsem.
18 eves, es siman kijon tok meztelenul a zuhany alol es megy a szobajaba...
Lattam mar fefitestet eletemben, engem nem zavar.
Kerdeztem tole, azt mobdta a csalad elott mit titkoljon?
Ebben is van igazsag de anyam nem szoros farokkal egyutt szulte meg, neki lehet kinos...
Na de ezvan :)
10/20 anonim válasza:
A hímvessző titka:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!