Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ennyit pucérkodik?
Figyelt kérdés
A nagy kamasz fiam kb. tavasz óta sűrűn van meztelenül eddig ez nem volt ìgy. Mi lehet az oka? Rà kène szólnom?
N
2020. szept. 19. 07:55
11/20 anonim válasza:
Ketten éltek együtt? Mennyire vagy vonzó nő? Emelett ő hány éves?
12/20 anonim válasza:
Lehet zavarba akar hozni... Mennyi idősek vagytok? Van barátnője? Ha vonzó vagy akkor ki tudja mi járhat a fejében...
13/20 anonim válasza:
Az is lehet hogy szexelni akar veled.
14/20 anonim válasza:
Hány cm-es a pénisze merev állapotban?
15/20 anonim válasza:
Hívd be olyankor az ágyadba. ;D
16/20 anonim válasza:
Legközelebb ha meglátod mond neki hogy" Hú de megnőtt mióta-utoljára láttam"
17/20 anonim válasza:
Minden csaladba mas, van olyan akinek egy szoba jutott lany fiu testverekre. Ott elkerulhetetlen a “meztelenkedes” addig a normalis amig nem tortenik semmi nem oda valo dolog... Talan jobban jelenetené azt hogy csaladon belul biznak egymasban es egymas elott nem szegyenlosek,az egyik nincs feljebb a masiktol.
Sajat velemeny s ezert nem szeretnem hogy lepontozzanak ha valaki nek ert velem egyet.
Kellemes napot es elmelkedest tovabbra is.
18/20 anonim válasza:
én 30 éves létemre is meztelen vagyok itthon a ruha kényelmetlen nincs ebben semmi abnormális
20/20 anonim válasza:
18-as! Inkább vegyél kenyelmes ruhát ,minthogy retardáltkodsz otthon! 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!