Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történne akkor, ha egyik pilkanatról a másikra egy lakatlan szigeten találnám magam, 5 nagydarab nő között akik már régóta ott vannak, éhesek és ki vannak éhezve? 22/F
Az történne hogy te lennél a király és sorban dughatnád őket. Ezt akartad hallani ugye?
Viszont mivel se nem lakatlan szigeten vagyunk, se nem 1:5 a férfiak nők aránya ha erre vársz akkor egész életedben szűz maradsz. Szóval most vagy ábrándozol hülyeségeken, vagy próbálkozol csajozni, ismerkedni, kommunikálni, udvarolni a csajoknak ha p.nát akarsz.
Agyonvernének dorongokkal, aztán megsütnének és megennének.
Legalábbis ha magamból indulok ki, akkor alultápláltan, éhezve már ki tudja mióta egy lakatlan szigeten biztosan nem a dugás járna az eszemben, hanem hogy végre jóllakhatok.
Meglepődtem ezeken a válaszokon. Azt hittem a lányok kedvesebbek, de nem.
Mindig is tudtam, hogy a lányok nagyon szadisták.
De akkor ölelést sem kapnék tőlük? Azért az kijárna, ha már megölnek és a kajájuk lehetek.
Boldogan is halnék meg ha legalább 1 ölelést kaphatnék
Hát mert csak van bennük valamennyi szánalom.. Esetleg lehetne egy utolsó kívánságom
Nem?
Hát én meg azt hittem komoly válasz.
Na de akkor... Utolsó kívánságom nem lehetne?
Nem pontoztalak le.. Én zöldet adtam, mert tetszett is. De nem gondoltam, hogy viccből írtad.
22 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!