Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi történne akkor, ha egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történne akkor, ha egyik pilkanatról a másikra egy lakatlan szigeten találnám magam, 5 nagydarab nő között akik már régóta ott vannak, éhesek és ki vannak éhezve? 22/F

Figyelt kérdés

2020. nov. 5. 11:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
52%

Az történne hogy te lennél a király és sorban dughatnád őket. Ezt akartad hallani ugye?

Viszont mivel se nem lakatlan szigeten vagyunk, se nem 1:5 a férfiak nők aránya ha erre vársz akkor egész életedben szűz maradsz. Szóval most vagy ábrándozol hülyeségeken, vagy próbálkozol csajozni, ismerkedni, kommunikálni, udvarolni a csajoknak ha p.nát akarsz.

2020. nov. 5. 15:15
 22/30 mantis religiosa ***** válasza:
63%
Hajótörött Gazsi partra vetődik egy szigeten. Körbejárja, majd miután látja, hogy egyedül van a szigeten, nagy megelégedéssel kijelenti: - Ez a sziget eddig lákátlán vót, de mostmár lákátos.
2020. nov. 5. 15:59
 23/30 anonim ***** válasza:

Agyonvernének dorongokkal, aztán megsütnének és megennének.

Legalábbis ha magamból indulok ki, akkor alultápláltan, éhezve már ki tudja mióta egy lakatlan szigeten biztosan nem a dugás járna az eszemben, hanem hogy végre jóllakhatok.

2020. nov. 5. 16:31
 24/30 A kérdező kommentje:

Meglepődtem ezeken a válaszokon. Azt hittem a lányok kedvesebbek, de nem.

Mindig is tudtam, hogy a lányok nagyon szadisták.

De akkor ölelést sem kapnék tőlük? Azért az kijárna, ha már megölnek és a kajájuk lehetek.

Boldogan is halnék meg ha legalább 1 ölelést kaphatnék

2020. nov. 5. 18:12
 25/30 anonim ***** válasza:
58%
Bolond vagy.Minek ölelgetnének,mikor már alig várják hogy megegyenek?
2020. nov. 5. 18:14
 26/30 A kérdező kommentje:

Hát mert csak van bennük valamennyi szánalom.. Esetleg lehetne egy utolsó kívánságom

Nem?

2020. nov. 5. 19:59
 27/30 anonim ***** válasza:
54%
Mi a baj a válaszommal? #12 voltam. Ugyanolyan hülyeséget írtam mint a kérdés és nem értitek az iróniát... 0%-os lettem.:(
2020. nov. 5. 20:54
 28/30 A kérdező kommentje:

Hát én meg azt hittem komoly válasz.

Na de akkor... Utolsó kívánságom nem lehetne?

2020. nov. 5. 21:34
 29/30 anonim ***** válasza:
#28 akkor te pontoztál le? Nem értelek. Hány éves vagy, hogy ilyen kérdéseket írsz?
2020. nov. 5. 21:48
 30/30 A kérdező kommentje:

Nem pontoztalak le.. Én zöldet adtam, mert tetszett is. De nem gondoltam, hogy viccből írtad.

22 vagyok

2020. nov. 5. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!