Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy álltok a nagydarab nőkhöz?
Világ életemben a csinos, szép lányok vonzottak, azonban úgy alakult, hogy összebarátkoztam egy nagydarab csajjal (kb 120 kg), akivel nagyon jól kijöttünk, imádom a személyiségét, ő is az enyémet. Közben rájöttem, hogy én bejövök neki, és hajt rám szexuális értelemben is, ezt hamar viszonozta azzal, hogy leszopott néhányszor. Persze én nem igazán akartam tőle semmit, de mivel életem egyik legjobb szopását neki köszönhetem, így belementem abba is, hogy dugjunk, sőt, már arra is nyitott lennék, hogy akár komolyabbra forduljon a dolog közöttünk. Csakhogy itt jött a baj: mire az ágyba jutottunk, csődöt mondtam. Bár az arca viszonylag szép, hatalmas nagy mellei vannak, amiket imádok, de a nagy puncira rálógó has, és a zsírban elveszlődő punci eléggé kiábrándított, sehogy se akart rá felállni. És ez 2 alkalommal is megtörtént már. Hiábba állította fel nekem szopással, mire odajutottam, hogy betegyem, már lankadtam is le, nem ment sehogy. Pedig én tényleg nagyon szerettem volna boldoggá tenni, de nem akar menni. Most úgy látom, neheztel rám emiatt, pedig nem akarom megbántani. Sajnos nagyon nem az esetem, azonban nagyon vonz lelkileg, vagy nem is tudom, és szerettem volna jól megdugni.
Ti voltatok már ilyen helyzetben, nagydarab nőket meg tudtok dugni? Én 24f ő 25n.
Volt már kapcsolatom nálam 10 centivel magasabb, és 30 kilóval súlyosabb nővel. Nem az alkata miatt nem lett semmi, hanem mert egy kibírhatatlan, arrogáns hárpia volt.
De most is van egy nő, nálam 5 centivel magasabb, és kb. 100 kiló, akivel tudnék mit kezdeni. :)
Ha erőlteted csak rosszabb lesz egyszerűen Nemtudzs mit tenni.
Nem mindenkinek zsanere ez. Atipus és a biológiát nem lehet àtverni ha nem megy nem megy.
Mondom ezt úgy,hogy Énis Molett vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!