Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves srác vagyok. Volt már két barátnőm. A kapcsolataim során nem igazán helyezem előtérbe a szexet, persze imádom, meg minden, viszont amíg a nő nem közli velem, hogy szeretné, nem próbálkozok nála, legfeljebb orálisan kényeztetem. Nem tudom mennyire normális ez, mivel az egyik barátnőmmel emiatt (valószínűleg) le sem feküdtünk, hanem csak orál volt. Viszont nem szeretem kérdezgetni, hogy szeretné-e, a gumit meg csak úgy szó nélkül elővenni megerőszakolás szint nálam, tehát én mondani szoktam nekik, hogy ha szeretnének továbbmenni beszéljünk előtte és ennyi. Mi a véleményetek?2020. nov. 4. 15:54
1/10 anonim válasza:
Persze hogy normális, ha neked ez így jó. De azért kezdeményezhetsz, vagy rákérdezhetsz nyugottan, hiszen te is ember vagy, igényled a szexet.
2/10 anonim válasza:
Miért kell ezt közölni?
Gyerekek vagytok még...
A szex jön spontán, nem kell kérdezgetni, csak úgy jönnek az események.
Értelmes felnőtt emberek meg tudják beszélni, mikor mit és hogy szeretnének csinálni
3/10 anonim válasza:
Ez így lenne a normális, de sajnos nem biztos, hogy előre visz. Ezért nem szexeltem életem szerelmével, és végül el is vesztettem. Azt várta dugjam meg, de ő egy szóval se mondta...
4/10 A kérdező kommentje:
#3 nem vagy egyedül, ugyanez történt velem...
2020. nov. 4. 17:08
5/10 anonim válasza:
2-esnél a pont. Normál esetben a férfi addig "megy előre", míg meg nem állítják. Ez (lenne) a dogok rendje.
6/10 anonim válasza:
2 esnel a pont, de önmagát cáfolta meg 2 mondatban
"jön magatok"
"értelmes emberek me beszélik"
Most akkor magától spontán, vagy beszélni kell róla?
7/10 anonim válasza:
Mi nem volt tiszta a helyzetben? pld amikor orálra került a sor, nem értem hogy nem léptél tovább? Tudnod kellene hogy mikor mit tegyél, ezt a kultúr- maszlagot, pedig hagyd a fenébe. Az hogy nem feküdtek le veled, az ebből eredhetett.
8/10 A kérdező kommentje:
Hát pl nálunk az volt a gond, hogy miután kinyaltam a lányt, elkezdett felöltözni, aztán még egyszer le kellett vetkőztessem, de akkor már a bugyija maradt... Csinálta nekem is ezután 5-10 percig, utána már nem bírta tovább és odaadta, hogy fejezzem be lol
2020. nov. 4. 19:07
9/10 anonim válasza:
Hát benne kellett volna befejezni :-D
10/10 anonim válasza:
Elég röhejes vagy... Tipic mai szánalom görcs takony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!