Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az hogyha valamiért pár napig nem recsizem utána akkorát élvezek hogy majdnem plafonig megy a sperma az ágyon feküdve?
Figyelt kérdés
F/292020. okt. 31. 12:02
2/12 anonim válasza:
Ekkora kamut???? Mekkora a belmagasság?
3/12 anonim válasza:
Ez normális 2-hetente èn is lelövöm a csillárt a plafonrol,sőőt múltkor a fürdőben akkorát èlveztem a csempère hogy 10-nègyzetmètert újra kellett rakni..
4/12 A kérdező kommentje:
2,5m, nem kamu, elképesztő nyomással spriccelek ilyenkor.
Csak az a baj hogy nehéz kibírni hogy ne verjem pár napig, annyira tesztoszteronbika vagyok hogy napi szinten 2-3 alkalommal igénylem a kielégülést.
2020. okt. 31. 12:47
5/12 anonim válasza:
én volt hogy csajnál lelőttem a függönyt, ami 5-6 méterre volt az ágytól
8/12 anonim válasza:
Normális. Ha egy hétig nem véred jóval nagyobb hévvel jön.
Simán el tud menni 2-3 métert.
Tapasztalat. Volt hogy szönyegre vertem álló helyzetből és rá ment a túl oldali falra akkor épp ez ilyen 2 és fél méter volt kb.
Előtte nem vertem 4 5 napig.
18f
9/12 anonim válasza:
#8-as jó igènyes vagy,ráhokizol a szönyegedre aztán meg abba tapicskolsz .
10/12 anonim válasza:
Én olyat lövök hogy a nyomástól leszakad az àgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!