Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy perverz nőt mivel lephetek meg?
Adott egy új szeretőm, szexelni járunk csak össze. Ilyen csajt még nem láttam. Szende a kinézete, gyönyörű az arca, hihetetlen a teste, de sokkal több igénye van, mint amit otthon megkap a férjétől, ezért gyakorlatilag kettős életet él. Rutinos gang-bang-es, konkrétan ha lehet több pasit akar.. imádja a spermát, pisiszexet, a popsija kicsit érzékeny, de egyszerűen szinte mindent meg lehet vele csinálni, csak ne maradjon nyoma estére..
Szeretnék néha valami újat mutatni neki, de félek h már nem lesz annyi ötletem..
Van olyan oldal, ahol konkrétan leírják az emberek a kicsit extrémebb, megtörtént eseteiket? Eddig szinte csak kitalált történetmesélős oldalakat találtam.. Gondoltam onnan lehetne ihletet meríteni..
(Ez most nem egy vicc, vagy trollkodó leírás volt)
Egy rakás BDSM oldal van ahol olvashatsz mindenféle történeteket (smpixie, ashrak stb.) de ne onnan merítkezz. Inkább figyelj a partneredre, tudd meg mire vágyik, mi az ami bejönne neki és azt valósítsátok meg.
Ha meg gangbang akkor vidd le egy swingerbe, na ott lehet benne része :)
#3: Swingerbe nem tudunk elmenni, mert az egész estés program... :( Az oldalajánlókat köszönöm! Nem olyan ismertek ezek, hogy csak úgy belebotoljon az ember..
#6: Megvolt és nagyon jó volt mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!