Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Varazslo77 kérdése:
Lányok ti melyiket szeretittek jobban ha szól a srác mikor elmegy a szátokba puncitokba vagy ha meglepi ès csak azt èrzitek hogy lüktett a sperma?
Figyelt kérdés
2020. okt. 28. 03:26
1/5 anonim válasza:
Hülyeség a kérdés p*ncis része, ugyanis azt nem érezni, hogy lüktet.
Amúgy meg a számba ha közeledik az elélvezés pillanata, akkor a minimum, hogy szóljon. 29N
2/5 anonim válasza:
Mindig megkerem,hogy szoljon elotte,sose szol,direkt a szamba elvez,amit ki nem allhatok. De mar erzem minor jon es elkapom a fejem vagy ha megy a szamba kikopom. O se nyal ki soha
3/5 anonim válasza:
Mindig szól szopásnál, hogy el fog menni. Én szeretem is, hogy szól, szerintem korrekt - bár általában meg szoktuk beszélni előtte, hogy szeretné-e, ha lenyeljem vagy az arcomra menjen, stb.
Punciba nem szól, felesleges is lenne. Nem lüktet, abból tudom, hogy elment, hogy lelassul és megáll - illetve az arcát nézve is tudom.
4/5 anonim válasza:
de jó kapcsolat 😊 (irónia OFF)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!