Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha egy kicsit is iszom egyből elkezdek csajozni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 30. 18:24
1/9 anonim válasza:
Normális. Az ivás mindenkiből mást vált ki.
2/9 anonim válasza:
Van, aki ivás nélkül is állandóan csajozik, szóval normális.
4/9 anonim válasza:
Igen, sőt még azt fogod hinni hogy énekelni vagy nagyon táncolni is tudsz :) Sőt egy idő múlva van aki még nagyon erősnek is érzi magát. Az alkohol oldja a gátlásokat, a félszt - de túlzásba nem szabad vinni, mert ha nagyon be vagy rúgva fejben ugyan kanos lehetsz de a kapitány nem fog felkelni odalent.
5/9 anonim válasza:
Gátlásos vagy, és nálad az alkohol oltja a gátlást..
Ez nem normális!! Inkább józanon csajozz!! :D
6/9 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok, csak pasizom.
Gondolkodás és ép ész nélkül mászom rá minden mozgó férfira
7/9 anonim válasza:
Nahát-nahát ez a nemi egyenlőtlenség ha egy nő részegen rá akar mászni a pasikra akkor ejha menjünk már oda hozzá, ha meg egy pasi akkor meg részeg bunkó :D
8/9 anonim válasza:
Normális, oldja az alkohol a gátlásokat. Ettől függetlenül ezt nem biztos, hogy minden lány értékeli, de amíg tudod, hogy mi az a pont amikor nem kell tovább csajozni, mert a nem az nem, addig evvel nincsen gond szerintem.
9/9 anonim válasza:
Természetes reakció. A gátlások feloldása sokkal határozottabbá tesz, s amíg ezt tudod kontrollálni, akár az előnyödre is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!