Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen lenne normális elkezdeni a szexet?
Én úgy gondolom hogy azok a szerencsések akiknek 15-16 évesen van már kapcsolatuk. Ők kimaradnak abból amit egy 20 év feletti szűz érez. Nem lesznek gátlásosak, frusztráltak stb
Én mindig is barátnőt akartam volna, nem ilyen kalandokat de nem jött össze.
Hogy lehet ilyen nagy szerencséjük azoknak akik már 18 éves koruk előtt több éves kapcsolatban voltak?
Miért akarjátok ezt a kérdést állandóan normális vs. nem normális síkon értelmezni? Pizzát enni hány évesen normális először?
Akkor a normális, amikor van róla annyi háttértudásod, hogy felelősségteljesen tudd nyomni, amikor vágyat érzel rá magadban, amikor meg vagy érve rá lelkileg és amikor mindehhez megtalálod a megfelelő partneredet, ennyi.
Ez nem csak szerencse kérdése. Legalább is fiúknál. Tizenéves korban a nagyszájú, vagány, önbizalommal teli srácoknak áll a világ. Ők egészen biztosan becsajoznak 16-17 éves koruk körül. A gátlásosabb, visszahúzódó, csendes srácok ebből kimaradnak, mivel ilyenkor ez a fajta személyiség nem érdekli a lányokat. De ne bánkódj, mert a helyzet később megfordul.
A húszonéves kor derekán ezek a nagy vagányok már kiégnek és nem tudnak mit nyújtani, míg egy nő ilyenkor már stabilitásra, biztonságra vágyik. Na ilyenkor jön el a félénk srácok ideje!
Lányok esetében persze más a helyzet. Tizenéves korban csak akkor nem pasizik be egy lány, ha soha ki sem mozdul otthonról, vagy ha tényleg nagyon csúnya, idegroncs, vagy ocsmányul kövér. Egy átlagos lány, egy duci de kedves lány, de még egy kevésbé szép lány is gond nélkül talál magának pasit, csak el kell járnia közösségbe. Ha mégsem találnak, az csak annyit tesz, hogy túl válogatósak.
Ez nem kor kérdése.
És nem szerencse kérdése.
Amikor az ember elég érettnek érzi magát, akkor illik belekezdeni a nagybetűs életbe. Amikor már felelősséget tud vállalni a tetteiért, tud éretten gondolkodni.
Amíg az egyik 15-16 éves már képes komolyabb döntéseket hozni, addig a másik ugyanilyen korú még inkább játszik, és haverozik. Minden ember más. Nekem pl még így közel a 40-hez sem nőtt be a fejem lágya.
És a becsajozás nem szerencse kérdése. Ha lúzert játszol, és nyafogsz, sosem lesz csajod.
Teljesen egyénfüggő! Nincs szabvány életkor mikor érdemes - amikor fejben már érett vagy hozzá. Ettől a fiúk még arra törekednek hogy mihamarabb, a fülén folyik ki az embernek tiniként a hormonjai.
Szerencse... talán... de annál több is kell, a sültgalamb szerencséből sem repül az ember szájába, mindig neked kell tenni érte, hogy "sikerüljön".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!