Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hany evesen normalis elkezdeni a szexet?
Figyelt kérdés
Lanynak2016. jan. 4. 03:43
1/7 anonim válasza:
lényegtelen az. Valahol 15 fele már elég érett (szerintem).
2/7 Igen, én vagyok! :) válasza:
Ismeri a saját anatómiáját és a férfi anatómiát. A védekezési formákat, azok előnyeit/hátrányait. Miután, képes önmagának orgazmust okozni és felfedezte a testét. Azután, képes a partnere orgazmust okozni neki behatolás nélkül. Utána lehet dugni.
3/7 A kérdező kommentje:
Csak em latom hogy 3oldalt es 22valaszt ir?
2016. jan. 4. 03:57
4/7 anonim válasza:
En 15 eves vagyok par honapja vesztettem el a szuzessegemet, ahogy erzed:)
5/7 anonim válasza:
Van aki korábban érett rá lelkileg és agyilag, valaki pedig még 20 évesen se. :D Én az utóbbiba tartozom. (lány)
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2016. jan. 4. 09:47
7/7 anonim válasza:
Én 16 voltam, ismertem a saját testemet, fel voltam készülve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!