Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év alatt lenne normális elkezdeni a szexet?
Figyelt kérdés
Én már rég elmúltam 20 de nem volt barátnőm, amit elég nehéz elviselni, úgy hogy másnak ennyi idősen már rég van kivel szexelnie. Úgy érzem emiatt sosem lehet normális életem, párkapcsolatilag.
Ti hány évesen vesztettétek el?
2020. máj. 18. 16:21
1/5 anonim válasza:
Akkor normális mikor késznek érzed rá magad. Én 18 évesen vesztettem el a szüzességem.
20/L
2/5 anonim válasza:
Ùgy gondolsz a baràtnődre mint valaki akivel dughatsz.
Ez (is) a baj
3/5 anonim válasza:
Nem kor kérdése, hanem érettségé is! Most az, hogy valaki szétdugatja magát 13 évesen csaj létére az az ő baja tegye, ha neki ez kell. Viszont soha nem késő elkezdeni max. lemaradásban leszel, mert ugye a szexualitást is tanul kell és minél többet gyakorolja az ember annál jobb lesz benne. Neked még kimaradtak a gyakorló éveid, amiket be kell, majd pótolnod. Inkább az számít bajnak, hogy már egy jó részt elcsesztél a fiatalságodból, hogy nem csajoztál legalább...ha nem is tudtál volna megdugni valakit legalább csajoztál volna, hogy abban legyen gyakorlatod. Így haladsz a rossz úton és majd telnek az évek, mikor megunod és elmész prostihoz, mert senki nem fog összejönni. Én amúgy 17 évesen szexeltem először a barátnőmmel, aki szintén szűz volt :)
4/5 anonim válasza:
Akkor "kell" elkezdeni amikor elérkezettnek látod rá az időt (fejben) ÉS persze van hozzá partnered, akiben megbízol (ha nő vagy), vagy meg tudod hódítani (ha ffi vagy). Húsz évesen még semmiről sem maradtál le, bőven pótolható minden sőt :)
5/5 anonim válasza:
Pont 20 évesen vesztettem el, és nem bántam meg. Egyébként tapasztalataim alapján sokkal több ember szűz 20-25 éves korában, mint gondolnánk, csak ugye ma ez nem reklámozandó. Nem hiszem, hogy ebből lenne később hátrányod, bár ezzel nem azt mondom, hogy ne tegyél ellene, ha zavar a dolog. Ha úgy érzed sikertelenséged mélyebbről gyökeredzik, akkor érdemes felkeresni egy jó pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!