Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim azt akarta, hogy szub legyek az ágyban, de erre én erősen felpofoztam. Normális, hogy emiatt szakított velem?
Figyelt kérdés
2020. okt. 30. 13:04
21/39 anonim válasza:
20. Kevèsbè agresszívan is lereagálhattad volna. Mondom ezt dominánsabb beállítottságú nőkènt. Szerintem menj el dühkezelèsre.
22/39 anonim válasza:
Jól tetted! Meg is érdemli az olyan, amelyik nőket akar ütlegelni.
23/39 anonim válasza:
Miért érezném magam sértve?
Engem pofoztál fel? nem. Telibe letojom, de ha ilyen vagy akkor tényleg jobb a szerencsétlennek hogy megszabadult tőled. Keress magadnak egy sub-csicskáztatható mamuszt. működő szimbiózis tud lenni.
24/39 A kérdező kommentje:
Ha telibe tojod akkor meg minek próbálsz sértegetni? :’D
Nem dühből tettem, tudatosan akartam bántani
2020. nov. 1. 12:49
25/39 anonim válasza:
És itt a baj. Ha ezt megengeded magadnak, megengedsz mást is. Bőven elég nemet mondni és kész.
Neked nem való férfi, alkalmatlan vagy erre. Nagyon zavaros az énképed, az biztos.
FÉRFI, 39
26/39 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy egy szép nap valaki tudatosan kiveri a fogad. :)
27/39 anonim válasza:
Nem kell ilyen radikálisnak lenni, noha megérdemelné. Látod, pofozkodik, ítélkezik, majd összetörik az egója, hogy kidobják. És az itteni válaszokból sem tanul. Az ilyet a sors hamar elrendezi.
28/39 A kérdező kommentje:
Ne nevettessetek
Jelenleg is 3 kis korcs pasi akarja hogy a gazdája legyek
Bár inkább menhelyről szoktam kutyát hozni, de meglátom mit tehetek
2020. nov. 1. 14:49
29/39 anonim válasza:
Csípem a verekedős nőket. Kérek egy rúgást!
30/39 A kérdező kommentje:
Tökönrúgás megfelel?
2020. nov. 1. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!