Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szub hajlam "öröklődhetett"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szub hajlam "öröklődhetett" belém? L

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy a nagyanyám elnyomva élt nagyapám által, többször is bántalmazta fizikailag és meg is fenyegette életveszélyesen. Pontosabban, hogyha elhagyja nagyapámat, akkor megkeresi és elvágja a torkát.

Anyámat is elnyomja apám, bár ő fizikailag nem bántalmazza, "csak" lelkileg. Elnyomható sajnos.

Magamban is vélek felfedezni hasonló tétlenséget, a bdsm izgat, szub vagyok. Hasonló kapcsolatban éltem én is egy ideig, nehezen szántam rá magam az elhagyásra.

Öröklődhetett, vagy ez egy nagy marhaság lenne?

2020. okt. 6. 22:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem öröklődhet.

Ha szeret nagyon a párod, akkor tud ám jó lenni egy bdsm jellegű kapcsolat.

2020. okt. 6. 22:35
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
ez nem örökletes dolog, nem a génekben van, ez neveltetés, otthonról hozott dolog lehet akár!
2020. okt. 6. 22:35
 3/13 anonim ***** válasza:
66%

Nem örökölted.

Ezt láttad.

2020. okt. 6. 22:38
 4/13 anonim ***** válasza:
55%
Orvos Tóth Noémi az Örökölt sors c. könyvében a transzgenerációs traumákról ír. Én elolvastam, és ajánlom neked (es mindenki másnak is) főleg ezzel kapcsolatban :) lehet válaszokra bukkansz benne. Egyébként szerintem öröklődhet, ha nem is a génszekvencia megváltozásával, hanem epigenetikus úton pl.
2020. okt. 6. 22:42
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Jaja ahogy az előzőek mondják:

Nem biológiailag öröklődik hanem a látott viselkedèsminta alapján. Ugye az ember leginkább a szülei mintáit utánozza akaratlanul is, amiatt lehet benned a hajlam.

Amúgy sokszor ha egy anyát elnyomnak akkor a gyereken éli ki a fusztrációit, amiatt lehet hogy a gyerek később keresi a hasonló kapcsolatot. De ez csak egy opció.

2020. okt. 6. 22:45
 6/13 anonim ***** válasza:
10%
Persze. Szeretnéd? 🙂
2020. okt. 6. 23:40
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Ez nem örökölhető, csak ha ebben nő fel az ember akkor lehet h azt hiszi h ez a normális élet.
2020. okt. 6. 23:45
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Öröklődik de nem DNS-ben hanem gyerekként eltanult minták útján. Nagyanyádat elnyomta nagyapád, ezt látta anyud gyerekként ezért felnőttként a szülei kapcsolatát utánozza le, őket tekinti követendő példának ezért keres egy pasit aki hasonlóképpen uralkodik rajta... és így tovább
2020. okt. 7. 00:37
 9/13 anonim ***** válasza:
43%

A sub csajok ezt élvezik.

Voltam már ilyen csajokkal, egyik sem volt lelki sérült. Ha te erre izgulsz, az pusztán hajlam/fétis.

Ha tetszik a dolog, élvezd.

Szar dommal, és erőltetve nem kell csinálni semmit.

F

2020. okt. 7. 00:51
 10/13 anonim ***** válasza:
71%
Ahogy fent is írták nem DSN szintén örökölted, hanem a személyiséged alakult úgy a rossz családi környezet miatt ami erre IS hatással volt. Mindazonáltal nem kell sem trauma, sem rossz családi légkör ahhoz hogy valaki szubmisszív legyen, ez ennél sokkal, de sokkal összetettebb "lelkileg" is. Van aki teljesen normális családban nő fel, semmilyen trauma nem éri mégis szubmisszív. Több tényező együttes eredménye.
2020. okt. 7. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!