Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szub hajlam "öröklődhetett" belém? L
Megtudtam, hogy a nagyanyám elnyomva élt nagyapám által, többször is bántalmazta fizikailag és meg is fenyegette életveszélyesen. Pontosabban, hogyha elhagyja nagyapámat, akkor megkeresi és elvágja a torkát.
Anyámat is elnyomja apám, bár ő fizikailag nem bántalmazza, "csak" lelkileg. Elnyomható sajnos.
Magamban is vélek felfedezni hasonló tétlenséget, a bdsm izgat, szub vagyok. Hasonló kapcsolatban éltem én is egy ideig, nehezen szántam rá magam az elhagyásra.
Öröklődhetett, vagy ez egy nagy marhaság lenne?
Szerintem öröklődhet.
Ha szeret nagyon a párod, akkor tud ám jó lenni egy bdsm jellegű kapcsolat.
Jaja ahogy az előzőek mondják:
Nem biológiailag öröklődik hanem a látott viselkedèsminta alapján. Ugye az ember leginkább a szülei mintáit utánozza akaratlanul is, amiatt lehet benned a hajlam.
Amúgy sokszor ha egy anyát elnyomnak akkor a gyereken éli ki a fusztrációit, amiatt lehet hogy a gyerek később keresi a hasonló kapcsolatot. De ez csak egy opció.
A sub csajok ezt élvezik.
Voltam már ilyen csajokkal, egyik sem volt lelki sérült. Ha te erre izgulsz, az pusztán hajlam/fétis.
Ha tetszik a dolog, élvezd.
Szar dommal, és erőltetve nem kell csinálni semmit.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!