Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szub hajlam "öröklődhetett" belém? L
Megtudtam, hogy a nagyanyám elnyomva élt nagyapám által, többször is bántalmazta fizikailag és meg is fenyegette életveszélyesen. Pontosabban, hogyha elhagyja nagyapámat, akkor megkeresi és elvágja a torkát.
Anyámat is elnyomja apám, bár ő fizikailag nem bántalmazza, "csak" lelkileg. Elnyomható sajnos.
Magamban is vélek felfedezni hasonló tétlenséget, a bdsm izgat, szub vagyok. Hasonló kapcsolatban éltem én is egy ideig, nehezen szántam rá magam az elhagyásra.
Öröklődhetett, vagy ez egy nagy marhaság lenne?
Nem.
Neveltetés kérdése.
Mit láttál otthon és hogyan dolgoztad fel.
Nincs sub gén.
Ahogy homoszexualitást okozó gént sem találtak.
Viszont a nőknél van alárendelődésre való hajlamosság a lelki alkatuk miatt ami igényli a vezetést.
A férfiaknál meg az a természetes, ha vezetni tudnak PL családot de munkahelyen már alá tudják rendelni magukat a főnöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!