Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok szub nő van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok szub nő van?

Figyelt kérdés
Debrecenbe lakom és itt van esélyem arr hogy valami oldalon keresztül találok, vagy inkább femtebb a fővarosba érdemes keresni?
2020. szept. 30. 10:01
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Debrecenben nincsenek ilyen csajok.
2020. szept. 30. 10:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

igen sok van, de BDSM alapokon ismerkedni is legalább annyira nehéz, mint sima párkapcsolat esetében

nincs központi gyűjtőhely...mindenhol vannak

(Dom F)

2020. szept. 30. 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Ez nincs városra bontva szerintem. Bár én is szub vagyok (enyhén), jó messze lakom Debrecentől sajnos. Azért sajnos, mert én meg úgy hallottam, ott sok helyes pasi van és még dominánsak is 😅
2020. szept. 30. 10:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Ahogy fent is írják minden megyében, nagyobb városban bőven vannak szub beállítottságú hölgyek, nők, ez nem Bp-i "sajátosság". Attól hogy feljössz Bp-re még nem fognak hirtelen szub nők elédtérdelni gyere pálcázz meg. Bp-n max. annyival könnyebb hogy több tematikus bulit találsz. Ettől még Debrecenben is lehet találni - az ország 2. legnagyobb városa.
2020. szept. 30. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a nők legalább fele szereti, ha a pasi domináns és jó keményen megb@$za őket. Ez mondható a természetes szereposztásnak. Egy kis hajtépésre, szopatásra meg hogy elkapják a nyakukat miközben hátulról dugod őket, a legtöbben igent mondanak. Ha nem is feltétlenül mindig, de kedvfüggően sokszor.

Szóval lehet nem a gyógyegér bdsm dumával kéne kezdeni, ha egy egész megyében nem találsz ilyet, hamem csak felszedni és férfiként lerendezni ;)

2020. szept. 30. 13:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindenhol dominálnak a szubok 😂😂
2020. szept. 30. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Meséld már el légyszíves, hol vannak, mert én nem találok egyet sem 😅

2020. szept. 30. 14:23
 8/8 anonim ***** válasza:

#3 vagyok.

Hagyjad, nem éri meg...🙄

2020. szept. 30. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!