Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szub lányok! Tényleg senki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szub lányok! Tényleg senki nem vevő egy (akár lightosabb) BDSM kötetlen kapcsolatra?

Figyelt kérdés
A problémám az alábbi: 27 éves, viszonylag tapasztalt domináns pasi vagyok aki nyitott kapcsolatban él. Ez nagyjából annyit tesz, hogy mivel barátnőm nem vevő a bdsm-re, ezért a beleegyezett abba, hogy ezt a vágyamat más lányokkal éljem ki. Ez nem egy szeretői vizsony és nem is egy párkapcsolat lenne inkább egy olyan tartós baráti kapcsolat, ahol megvan a bizalom és kölcsönösen jól érezzük magunkat. Ez lehet akár szexmentes is, sőt ez talán még jobb is lenne. Azt vettem viszont észre, hogy akikkel ismerkedek vagy párkapcsolat keresnek (amit teljesen megértek) vagy egyszerűen soha nem jutunk el a személyes találkozóig :D Ennek mi lehet részetekről az oka?

2020. aug. 30. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Mondok pár lehetséges okot:

- nem akarnak 3.-ok lenni egy kapcsolatban;

- azt írtad "tapasztalt" akkor gondolom tudod, hogy mennyire fontos úgymond a BDSM-ben a lelki rész is... innentől kezdve meg nem kell tovább magyarázni.

2020. aug. 30. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Már bocs, hogy beszólok de "tapasztalt dom" aki azt sem tudja mit akar, "kölcsönösen jól érezzük" magunkat, de ha nem megy akkor "talán még jobb lenne szexmentesen" szöveggel pincsizel, hogy akkor csak találkozzunk lécci, lécci - pfffff.
2020. aug. 30. 23:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A bdsm-et nem feltétlenül szeretik a nők párkapcsolatban csinálni csak, mert ahhoz kell a bizalom. Neked van párkapcsolatod, van egy lány akivel töltöd az időd nagy részét, tehát ez a kapcsolat olyan lehetne kb, hogy jaj most van egy szabad órám, úgy elfenekelnék valakit, indulok. Hát, ha belegondolsz, elég logikus hogy miért nem akar ebben részt venni a legtöbb nő.
2020. aug. 31. 06:42
 4/6 anonim ***** válasza:
21%
Ilyen hülyeséget! Még a saját csajodat sem tudod rávenni egy kis izgalomra, majd pont másokat fogsz tudni... 27 évesen te semmiben nem lehetsz tapasztalt!
2020. szept. 1. 00:19
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Akkor miért vagytok együtt? Egyébként nem hiszem hogy nem lenne vevő egy kis fenekelésre, aztán fokozatosan egyre többet is lehetne. Én is így kezdtem, párom vezetett be a bdsm világába szép fokozatosan.
2020. szept. 1. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem mi volt azzal a baj, hogy ajánlottam, hogy hol érdemes keresgetnie ha szeretne ilyesmit... mindegy, fura világ.
2020. szept. 1. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!