Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mazochista fiú vagyok, inkább mondjak le arról, hogy lesz párkapcsolatom? Az összes csaj szub, nagyon nehéz szadista dominalányt találni.
Nem annyira lehetetlen találni domináns csajt, de valóban halistennek jóval több a sub hajlamú nő. 👌
F
Neked probléma te csicska. 😀
A férfiak általában nem kutyák, hanem domináns Férfiak.
Látod kérdező, valaki biztat, hogy lehet esélyed, hogy egy nő pórázon vezessen, vagy egy mű kolbásszal szét reszelje a p.csádat akár.
Az első válaszoló biztatott, annak ellenére, hogy ő domináns.
Te meg le hülyézed.
Akkor ki a sötét tulajdonképpen...? 🤔
Bolond kutya vagy te.
Egy senkiházi, akinek valaki azt hazudta, hogy qrva kemény, te meg el hitted neki. 😀
Még ösztönösen támad!
Nincs azzal baj, hogy egy nőnek a csírája akarsz lenni, de ezért ne támadj meg minket, FÉRFIAKAT.
Te ratyi fotelharcos.
Ja és alapból nem vagyok bunkó, de ezzel a provokatív irásaiddal fel k.urtad az agyamat nekem is.
F
Szerintem a fogalmakat kéne először tisztába tenned.A dominancia nem egyenlő a bunkósággal.
Példáu én itthon domináns vagyok,de nem beszélek úgy ,mint egy tajparaszt a barátnőmmel.
Ha neked ilyesmire van szükséged,akkor elég,ha leugrasz egy sarki késdobálóba és belekötsz egy társaságba.Biztosan szívesen lealáznak,vagy megkínoznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!