Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Későinek számít, ha 16 évesen vesztettem el?
Figyelt kérdés
Az ismerőseim többségénél 13-15 évesen volt az első alkalom. Ez lenne a normális?2020. okt. 29. 20:01
11/19 anonim válasza:
Ez egy az egyben hülyeség hogy mikor normàlis elveszteni. Mindenki akkor veszíti el amikor úgy érzi, és akivel szeretné. Ha te 16 évesen vesztetted el, akkor neked az a normális. Ha valaki 13 évesen, nki az. Ezt nem lehet így méricskélni, attól is függ ki mennyire érett fejben. Lehet egy 15 éves nagyon érett, és készen áll, lehet valaki 19 éves és úgy gondolja még nem áll készen.
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) igen, komoly volt a kérdés. Nem tudtam, hogy nem gáz e ha csak 16 évesen volt az első. De eszem az van bőven, nyugi:)
2020. nov. 2. 23:45
13/19 anonim válasza:
Ne legyenek már ennyire buták a mostani gyerekek xddd
14/19 anonim válasza:
A párom 19 volt mikor elvesztette, én 23, mindkettőnknek az volt az első. Semmilyen negatív kihatása nincs az életünkre sem általánosságban, sem szex terén.
Amúgy sincs olyan, hogy mikor normális vagy mikor "illik" elveszíteni. Mindenkinek akkor, amikor úgy érzi, hogy készen áll rá és akarja.
28F
19/19 anonim válasza:
Én éppen elmúltam 21 (F) és szerintem pont a megfelelő időben történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!