Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek ez számít?
Egyetértek az előttem szólókkal. Engem is inkább az zavar, ha sok like van, az ha kevés az nem baj, sőt. A legtöbb akinek rengeteg like van, kis szűzk.rva, like vadász, magamutogatós és muszáj minden héten fotót feltölteni, nehogy visszaessenek a likejai. Valamint el van szállva, hogy mennyi kedvelése van ezért fent hordja az arcát és az atlag srácokon át is néz, csak a kockahas tökeletes arc sorolhatnánk.
Elnézést kérek a nem illő írásért, akinek nem ingje ne vegye magára!
Uhhhh.....
Szerintem mentális beteg, aki ilyenekkel foglalkozik. Akinek számít a like-szám, az sürgősen menjen el orvoshoz!
Ha több száz like van az összes fotóján akkor úgy érzem hogy esélyem sincs nála de talán vissza sem írna
Ahol van 20-30 like úgy érzem simán van nála esélyem és ha jól is néz ki akkor lehet írnék neki ha előtte találkoztunk valahol és bejönne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!