Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Későinek számít, ha 16 évesen vesztettem el?
Figyelt kérdés
Az ismerőseim többségénél 13-15 évesen volt az első alkalom. Ez lenne a normális?2020. okt. 29. 20:01
1/19 anonim válasza:
Úúúúriiiiisteeeeeeen. A volt barátom 18 évesen vesztette el... Akkor ő mi? Jezusom😂
2/19 anonim válasza:
Dehogyis :D Én 18 vagyok, nemrég vesztettem el, mert most éreztem úgy, hogy ideje. Amúgy meg nehogy mások véleménye alapján dönts ebben az esetben, mert van, aki szerint így a jó, mások szerint meg úgy, és akárhogy döntesz, valaki úgyis piszkál majd.
3/19 anonim válasza:
Na a kérdésből ítélve nem sok ész szorult beléd....
4/19 anonim válasza:
Szerintem inkább nekik volt korai. De hogy ezt meg kellett kérdezni szerintem jó hogy még nem volt semmi neked. Ezt minden rossz indulattól mentesen mondom, szerintem még várj.
5/19 anonim válasza:
Ne mi határozzuk meg. Neked kell tudni, hogy neked mikor jó. Megfelelő partner, megfelelő belső érzések, készenlét, felelős védekezés stb. Chill.:D
6/19 anonim válasza:
Igen, szörnyen késő, 10 évesen kellett volna...
Remélem nen komoly a kérdés
8/19 anonim válasza:
16 év korai.
És furcsák az ismerőseid. Vagy azért, mert 13 évesen dugnak, vagy azért mert ilyet hazudnak.
Szerintem a normális: 17-től bármeddig. Persze ez ember és kapcsolat függő.
9/19 anonim válasza:
20 évesen veszítettem el. Nem hiszem, hogy a 13 a normális. Szerintem 16-tőlük felfele rendben van, és egyáltalán nem késő. Én az enyémet se éreztem annak, mivel mindig is későn érő típus voltam.
Legalább védekeztünk és nem paráztam, meg ismertem a testem. Nekem ez se volt késő. Lehet másnak az lett volna.
22L
10/19 anonim válasza:
19 évesen vesztettem el. Soha nem késő. 47F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!