Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom ha egy férfi jó az ágyban?
Úgy értem amit külső szemmel is látni, illetve beszélgetés közben ezt meglehet állapítani? Ha igen, hogyan? Írjatok tapasztalatokat:)
20/L
"Ennyi év kapcsolat után te kizárt hogy ügyetlen legyél, max ha nem szexelsz a pároddal."
Nem az ágyban ügyetlen, hanem az ismerkedésnél. Mert aki mondjuk 2x sok éves kapcsolatból jön ki, az nem lesz egy csajozó guru (cserébe ennyi idő alatt egy csomó más képességet lehet fejleszteni, például, hogy hogyan kell egy kapcsolatban viselkedni).
De látod, itt is leírja a 3-as, hogy aki csábítani tud, az biztos jó az ágyban, aki meg az ismerkedésnél nem perfekt, az vacak.
Férfikent en ket dolgot tanacsolnék figyelni:
1) Kémia, szexuális vonzalom köztetek. Ha az nincs, bukó az egész.
2) A férfi figyelmessége és kölcsönössége veled ÉS mindenki massal. Azt meg megjatszhatja valaki hogy rad odafigyel de lebukik ha a pincerrel bunko
Ez a kettő a legfontosabb mert ha van vonzalom es odafigyeltek egymás igényeire akkor kb minden megoldható. Többet nem lehet külső alapján levonni mert MINDENKI MÁS. Lehet valaki jol tancol es erzeki de heti 1-re van igenye vagy hamar elsül vagy tele van szexuális tévhitekkel. Vagy elterhet a sajat igenyeid es a ferfi habitusanak osszeillese. Van aki arra izgul hogy egy szőrös ferfiallat megrakja es az egy figyelmes ferfit unalmasnak talalhat. Nincs recept.
Ja igen, itt a sajat peldam is. En ha olyannal randizok akit nem ismertem addig, kifejezetten visszafogott vagyok es egyáltalán nemszenvedélyes, pedig szexben az vagyok es jo visszajelzeseket kaptam az ágyban. Csak egyszerűen kell a bizalom mielőtt belemegyek ilyenekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!