Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nővel hajlandóak lennétek leélni egy életet, aki punciba nem engedi egyáltalán, csak a fenekébe és a szájába?
Kivéve, ha esetleg gyereket szeretnétek vállalni, akkor átmenetileg (onnantól kezdve, hogy meghoztátok a döntést, egészen odáig, míg teherbe nem esik) mehet a hagyományos módon.
Elméleti kérdés egyébként, még mielőtt kapnám a privátokat. Más emberek helyzete ihlette, nem a sajátom.
19.
Nem, csak nem szeretem az anált, az orál meg tényleg kevés számomra. Alapból nem jönnék össze olyan nővel, aki valamilyen lelki gondja miatt nem enged a puncijához. Egészséges nőket keresek.
Nekem alapjában nem. Orált és puncit szeretek élvezni és kényeztetni. Popsi egyáltalán nem hat meg.
Mondanám, ha esetleg mással engedné, hogy kalandozzak, de nem vagyok olyan. Meg minek költenék másik partnerrel együttlétre, ha az, akit szeretek nem tudja megadni néha ezt a kis dolgot...
Ha szerelmes lennék bele elképzelhető,hogy működhetne.
48/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!