Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan nővel hajlandóak lennéte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nővel hajlandóak lennétek leélni egy életet, aki punciba nem engedi egyáltalán, csak a fenekébe és a szájába?

Figyelt kérdés

Kivéve, ha esetleg gyereket szeretnétek vállalni, akkor átmenetileg (onnantól kezdve, hogy meghoztátok a döntést, egészen odáig, míg teherbe nem esik) mehet a hagyományos módon.

Elméleti kérdés egyébként, még mielőtt kapnám a privátokat. Más emberek helyzete ihlette, nem a sajátom.

2020. okt. 24. 18:57
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
84%
...Vaginizmus?
2020. okt. 24. 19:12
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként érdekes helyzet. Mesélnél róla bővebben? Főként az okokra lennék kíváncsi.

Találgatok: Ennyire fél a teherbeeséstől? Nem tartja biztonságosnak óvszert sem?

Valamilyen félelme van a vaginájával kapcsolatban? (ha gyeremeknemzés esetében használná, akkor nyilván nincs vaginizmusa). Csúnyának tartja a nemiszervét?

Vagy mi a gond? Kíváncsi vagyok, tényleg!

Jöjjön a személyes tapasztalat, nagyon szeretem az anális szexet, volt már olyan szexkapcsolatom, amiben főként az anál dominált, szóval, elméletben nem elképzelhetetlen.

Tegyük fel, megismerkedsz egy transz lánnyal, nem derül ki, hogy még pénisze van, szerelembe estek, akkor az aktusaitok kizárólag anális úton történhetnek majd, tehát, ha úgy nézzük, akkor nyilván rengeteg ilyen jellegű kapcsolat létezik, csak éppen nem tudunk róla. Nyilván, cisz férfi és nő esetében ez jóval csekélyebb eséllyel fordul elő, de semmi sincs kizárva.

Én azt gondolom, hogy mindez megbeszélés kérdés, ha pedig kellően kulturáltak és felnőttek vagytok egy ilyen kérdéshez, akkor meg tudjátok beszélni.

Nagyjából ennyi a véleményem. Röviden tehát a válasz, igen.

2020. okt. 24. 19:25
 13/35 anonim ***** válasza:
26%
Biztos hogy nem! Ez a lèny alkalmatlan bàrmilyen kapcsolatra, de az olyan nők is, akik mindent kèrnek de nemadnak semmit, pl oràl! Popsi az màs....
2020. okt. 24. 19:29
 14/35 anonim ***** válasza:
95%
Én igenis benne lennék
2020. okt. 24. 19:32
 15/35 anonim ***** válasza:
95%
csak ha betegség (pl vaginizmus) az oka, akkor el tudnám fogadni.
2020. okt. 24. 19:47
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

ha ez mehetne napi szinten akár, akkor benne lennék

nagyon izgat a szopatás anál, viszont hiányozna a punci is az biztos

punci téren ha behatolás nincs is, azért gondolom izgatás, simogatás, belenyalás azért csak lehetséges

F

2020. okt. 24. 20:24
 17/35 A kérdező kommentje:
Kinek mi a racionális. Annyiból nekem is furcsa, hogy pont ez az a testnyílás, amelyiket rendeltetésszerű erre a célra "használni", tehát fizikailag nem kellene kellemetlennek lennie, sőt (illetve ha az, annak valamiféle betegség áll a hátterében). De ahogy hallottam, vannak, akik tényleg magát az érzést nem szeretik, olyanok is, akik csak így érzik bebiztosítva a helyzetüket a nem kívánt terhesség ellen, illetve olyanok, akiket ért valamiféle lelki trauma a vaginális közösüléssel kapcsolatban, mondjuk nemi erőszak. Nyilván elenyésző számban, de léteznek ezek a nők.
2020. okt. 24. 21:05
 18/35 anonim ***** válasza:
81%
A vaginizmus racionalis ok, de errol szot sem emlitettel. Minden egyeb gond eseten nem tudnam elfogadni. Kiveve, ha megengedne a felrelepest.
2020. okt. 24. 21:11
 19/35 A kérdező kommentje:

Miért, ha nem az az oka, hogy a nő tudatosan elzárkózik előle, hanem az, hogy egyébként sem menne be neki, akkor neked kevésbé fog hiányozni a punci?

Amit most írsz, az úgy hangzik, mintha ilyen esetben nem azért akarnál "félrelépni", hogy megélhesd a vágyaidat, hanem azért, hogy elégtételt vehess a másikon, amiért ő valamit "megtagad" tőled.

2020. okt. 24. 23:24
 20/35 anonim ***** válasza:
13%
Vesémet eladnám egy ilyen nőért
2020. okt. 25. 01:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!