Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elhiszitek puskás petinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhiszitek puskás petinek hogy több mint ötszáz nővel volt együtt? Lányok nektek bejön mint pasi?

Figyelt kérdés
Ha esetleg valaki volt vele irjon
2020. okt. 22. 03:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
A kiscsajok imádják a hìres pasikat. Tapadnak rá. Elhiszem ezt a számot.
2020. okt. 22. 07:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Kamu az, de ha lett volna annyi, az aztán nem nagy dicsőség.

A legtöbb akkor olyan 5 perces dugás volt csak.

2020. okt. 22. 07:38
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Fix nem
2020. okt. 22. 09:07
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajna el tudom képzelni, mert sok az üres, egyszerű, butuska lány, akinek csak az számít hogy legyen ismert.

Azért meg kéne nézni akármennyi csaj is volt hogy kik voltak, hogy néztek ki, és milyen akciók zajlottak. A nagy szám nem jelenti, hogy volt ott minőség is.

Szerintem Puskás nem túl férfias, én biztos nem cserélnék vele akármennyi csajt is dugott meg. Ha nyeglén a barátnőd előtt azt mondod hogy 400-500 csajt felhúztál azt jelenti nem vagy valami kulturált, és semmire se tiszteled a barátnőd/ feleséged Ez megint nem túl irigylendő. Ilyen akarsz lenni, ilyen kapcsolatot vágysz?

Szerintem inkább 10 top szex egy szép lánytól akivel isteni együtt, mint 50 olyan szex ami semmi élményt nem ad csak elsülsz.

Végül nézd meg a csaját Bogikát aki minden szaron elbőgte magát. Őszintén, nekem voltak már sokkal csinosabb és vagányabb nőim nála. Ha Puskának ő a kiválasztottja, akkor milyen lehetett az az állítólagos 500? :D

2020. okt. 22. 13:55
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
Talán 100-at elhinnék neki hiszen híres (Mick Jagger is hogy néz ki mégis szaladtak utána a nők mert híres volt). Viszont ha valaki elkezd kérkedni kérdezés nélkül annak nem szabad hinni. Már akkor is fogtam a fejem amikor Komár Laci állította hogy nem is tudom hány ezer nővel volt (szerintem az életközepi válság mondatta vele).
2020. okt. 22. 13:55
 16/18 anonim ***** válasza:
43%

A sima baráti körben tudok olyan pasi aki tuti 100 fölött van. Minden évben amikor jönnek az egyetemre az elsős csajok bevágódik. Hasracsapásszerűen azt mondom kb 2 hetente van neki egy új csaj, az elmúlt 4 évben ha a szüneteket levesszük az még így is elég sok.

Peti meg hát azért hiresség és tudjuk jól hogy ennek van súllya az ilyen helyzetekben. Persze az is igaz, hogy nem a magasan kvalaifikált lányoknál jelent előnyt, de hát valószínűleg nem is őket választotta.

Tehát én reálisnak tartom.

2020. okt. 22. 14:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha Bogi volt a legszebb az álítolagos 500-ból, akkor nagyon csúf nőkkel szexelt., mert Bogika is jóindulattal átlagos.
2020. okt. 22. 14:49
 18/18 anonim ***** válasza:
82%

Sajna elképzelhető, mert sok csajnak nem kell más csak gagyi duma, nagy arc meg az ismertség,

Ettől Puskás még nem jó pasi,

2020. okt. 22. 16:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!