Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miután levetkőztettétek a pasit, hogy történjen a dolog?:
Figyelt kérdés
- húzódjon hátra magától a fitymája
- húzza hátra saját magának
- vagy pedig ti húzzátok neki hátra?
tegnapelőtt 00:57
2/10 anonim válasza:
Megint egy Fity Matyi melegíti a hetero rovatot.
3/10 anonim válasza:
Soha egyszer nem került ez szóba. De ha fel kellene idéznem, szerintem minden partneremnek magától csúszott hátra amikor felállt.
4/10 anonim válasza:
Egyszer nem figyeltem még. Meg amúgy is ahogy játszom vele, nem mindig van teljesen hátul. Az sem mindegy mennyire fedi a makkot lankadtan, mekkora fitymája van. Ha már ott tartunk teljesen mindegy, csak tiszta legyen.
5/10 anonim válasza:
Tegye a kezet a tarkón rá és szopasson meg
6/10 anonim válasza:
Már ott b*szodik el a történet h én vetkőztessem le
Megdugni is magamat kell .?
7/10 anonim válasza:
Nekem nem csúszik magától hátra. Ilyenkor mi van? 😆
8/10 anonim válasza:
#7 Semmi. Majd hátra lesz húzva vagy nem. Semmivel sem jobb vagy rosszabb egyik verzió sem.
9/10 Eric Griffin válasza:
#8 itt nem az a lényeg, hanem hogy ki húzza hátra?! 😭
#6 tepsi se vajazza ki magát
Kérdező, remélem az idősebb nőket azért nem magázod az ágyban
10/10 anonim válasza:
Én még nem láttam olyat akinek magától hátracsúszott, pedig láttam már vagy 20 farkat 😧
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!